Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν πίστευα στον κορωνοϊό πριν κολλήσω»

«Ήμουν δύσπιστη για όλη αυτή την κατάσταση»

Μία ακόμη γνωστή Ελληνίδα που βρέθηκε θετική στον νέο κορωνοϊό είναι η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, «Live News», το απόγευμα της Πέμπτης και μίλησε για τη δυσάρεστη εμπειρία της με τη συγκεκριμένη ασθένεια,  ενώ δε δίστασε ν’ αποκαλύψει πως προτού βρεθεί θετική, ήταν αρκετά δύσπιστη για τον Covid-19.

Θετική στον κορωνοϊό η Αγγελική Ηλιάδη

Αγγελική Ηλιάδη Δεν πίστευα στον κορωνοϊό πριν κολλήσω

«Πιστεύω ότι ο ιός σε μένα ξεκίνησε περίπου στις 17 του μήνα, τότε ξεκίνησα να έχω τα πρώτα συμπτώματα. Οπότε τώρα πάω προς το τελείωμα. Είχα πυρετό καθημερινά, δέκατα τα οποία προκαλούν απίστευτη εξάντληση, δυσκολία στην αναπνοή, πάρα πολύ βήχα και υπερβολική κόπωση», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη η οποία βρίσκεται φυσικά, σε 14ήμερη καραντίνα, ως ορίζουν οι Αρχές.

Αγγελική Ηλιάδη: Το δημόσιο ευχαριστώ μετά την ανακοίνωση για τον κορωνοϊό

«Η αλήθεια είναι πως δεν έβγαινα αυτό το διάστημα καθόλου. Είχα τελειώσει τις εμφανίσεις μου, δεν ξενυχτούσα, ήμουν στο σπίτι και ήθελα να ξεκουραστώ. Συναναστράφηκα μόνο με δυο φίλους μου, οι οποίοι έκαναν το τεστ και βγήκε αρνητικό. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως το κόλλησα.

Μέτρα προστασίας έπαιρνα πάντα και πρόσεχα πάρα πολύ. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι εγώ δεν πίστευα ότι θα κολλήσω. Πίστευα ότι νοσούν άνθρωποι που είναι πιο επιρρεπείς και πραγματικά δεν το περίμενα. Τελικά αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουμε όλοι. Οφείλω να παραδεχτώ ότι ήμουν δύσπιστη για όλη αυτή την κατάσταση. Δεν το πίστευα και τόσο πολύ κ. Ευαγγελάτε και πραγματικά, τώρα, ντρέπομαι που το λέω γιατί πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Το καλό είναι να μαθαίνουμε πριν πάθουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top