Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δείχνει το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς

Αγαπάει τις ατέλειες της - Κάντε το ίδιο κι εσείς!

Η Πηνελόπη έβλεπε το «The Booth» ακόμα και στις διακοπές της

Μετά τη Μαίρη Συνατσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πόσταρε στο Instagram φωτογραφίες του σώματός της χωρίς ίχνος ρετούς.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα παιχνίδια με τις κορούλες της στην παραλία

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια κατά καιρούς έχει μιλήσει ανοιχτά για το body shaming και τα περιττά κιλά, όμως τώρα καλεί όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν τις ατέλειές τους.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έχασε 14 κιλά και υπάρχει λόγος!

«*Η τέλεια εικόνα". Η πρόθεσή μου με αυτό το κείμενο είναι να δηλώσω παρούσα στη νέα εποχή (που ελπίζω και εύχομαι να είναι) που θέλει την εξανθρώπιση θα τολμήσω να πω της εικόνας που προβάλλουν τα social. Είναι πολύ cool να είσαι ο εαυτός σου» έγραψε στις δύο φωτογραφίες που δείχνουν τις ατέλειές της η Πηνελόπη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα στο blog μου #mamaknowsbest στο @ladylike.gr *Η τέλεια εικόνα " Η πρόθεσή μου με αυτό το κείμενο είναι να δηλώσω παρούσα στη νέα εποχή (που ελπίζω και εύχομαι να είναι) που θέλει την εξανθρώπιση θα τολμήσω να πω της εικόνας που προβάλλουν τα social. Είναι πολύ cool να είσαι ο εαυτός σου. #bodypositive #bodypositivemovement #empoweringwomen #loveyourself #nofilter #noretouch #me #momof2 📷 By @fotisbenardo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top