Να τι σημαίνουν οι καλοκαιρινές διακοπές για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Τι συνιστά στους εκδρομείς που επιστρέφουν στα σπίτια τους

Τι είπε στην τελευταία της εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τον ήλιο και τη θάλασσα στην Πάρο χαίρεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Happy Day απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με την οικογένειά της, αλλά δεν ξεχνά τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τσιμτσιλή: Οι ευχές για τον Δεκαπενταύγουστο και ο διαφορετικός εορτασμός!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ακόμη μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πόζαρε στον φωτογραφικό φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εξήγησε τι σημαίνουν για εκείνη οι καλοκαιρινές διακοπές.

«Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Διακοπές είναι όταν δεν βάζεις ξυπνητήρι και όταν δεν έχεις άγχος για να προλάβεις χίλια δυο πράγματα που έχεις στριμώξει στα κουτάκια σου!
Εύχομαι ασφαλή επιστροφή σε όσους γυρίζουν... και σε όλους μας δύναμη, κουράγιο και υπομονή γιατί με κοινή προσπάθεια, υπευθυνότητα και θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά», έγραψε η παρουσιάστρια εφιστώντας την προσοχή στους εκδρομείς που επιστρέφουν στον τόπο διαμονής τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Διακοπές είναι όταν δεν βάζεις ξυπνητήρι και όταν δεν έχεις άγχος για να προλάβεις χίλια δυο πράγματα που έχεις στριμώξει στα κουτάκια σου! Εύχομαι ασφαλή επιστροφή σε όσους γυρίζουν... και σε όλους μας δύναμη, κουράγιο και υπομονή γιατί με κοινή προσπάθεια, υπευθυνότητα και θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά. #staysafe #spreadlove #nofilter #nomakeup #justpositivevibes

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top