Τσιμτσιλή: Οι ευχές για τον Δεκαπενταύγουστο και ο διαφορετικός εορτασμός!

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Πάρο

Τι είπε στην τελευταία της εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Την αγαπημένη της Πάρο επέλεξε για ακόμα ένα καλοκαίρι η Σταματίνα Τσιμτσιλή.Η παρουσιάστρια του Happy Day, περνά στιγμές ξεγνοιασιάς και γαλήνης μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Θεά» η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην παραλία  

Ωστόσο, αυτός ο Δεκαπενταύγουστος είναι διαφορετικός λόγω του κορωνοϊού και έτσι η Σταματίνα πήγε να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας στον Ιερό  Ναό Ναού της Παναγία της Εκατονταπυλιανής λίγες ημέρες νωρίτερα.

Το πρωί του Σαββάτου, ανέβασε μια φωτογραφία από το εσωτερικό του ναού θέλοντας να ευχηθεί στα κορίτσια της, στην αδερφή αλλά και την πεθερά της που σήμερα έχουν την ονομαστική τους εορτή.

 «Κάθε χρόνο τέτοια μέρα είχαμε την ευλογία να ακολουθούμε την λιτανεία της Εικόνας της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής στην Παροικιά. Φέτος την προσκυνήσαμε λίγες ημέρες πριν ένα απόγευμα μετά την παράκληση κατανυκτικά και χωρίς συνωστισμό. Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν. Να χαίρομαι κι εγώ τα κοριτσάκια μου, τη μανούλα μου, τη πεθερά μου και την αδελφή μου! Καλή Παναγιά σε όλους με υγεία», έγραψε στη λεζάντα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα είχαμε την ευλογία να ακολουθούμε την λιτανεία της Εικόνας της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής στην Παροικιά. Φέτος την προσκυνήσαμε λίγες ημέρες πριν ένα απόγευμα μετά την παράκληση κατανυκτικά και χωρίς συνωστισμό. Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν. Να χαίρομαι κι εγώ τα κοριτσάκια μου, τη μανούλα μου, τη πεθερά μου και την αδελφή μου! Καλή Παναγιά σε όλους με υγεία. 🌞❤️

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top