H πόζα της Μελέτη με μαγιό και το ποιηματάκι που έγραψε

«Μέσα κοιλιά πολύ ρουφώ και κάπου στο φλου χαμογελώ» έγραψε η Ελεονώρα

Δείτε στο βίντεο το trailer της νέας της εκπομπής με τίτλο «Ώρα για Μελέτη»

Οι βουτιές και η ηλιοθεραπεία έφεραν έμπνευση στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη: Χωρίς... τακούνια στο ευρηματικό trailer της εκπομπής της!

Η παρουσιάστρια φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της πόζαρε ανέμελη στην ξαπλώστρα της και μοιράστηκε με τις fans της ένα ποιήμα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κοιτά με δω που προσπαθώ σαν ινφλουένσερ να σταθώ, αλλά με καίει ο ήλιος, μέσα κοιλιά πολύ ρουφώ κ κάπου στο φλου χαμογελώ όπως οι τοπ στο είδος! Κ να τη η πόζα η καλή, που δείχνει οκ κ το κορμί, κ ναι, ινφλουενσαρω, αλλά εάν μου επιτρέπετε, οσο κ αν δεν προβλέπεται, δε θα με ρετουσάρω. Όχι γιατί εκπροσωπώ το «αυτή που είμαι αγαπώ κ νιώθω υπεράνω» αλλά γιατί στα σοσιαλ ναυαγώ σε μια σταλίτσα δα νερό, δεν ξέρω να φιλτράρω! #dikomoy #influencer😂😂😂😂😂❌ Το μόνο σοβαρό Σε αυτό το ποστάρισμα είναι το μαγιώ μου @stefaniafrangista ❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

 

«Κοίτα  με δω που προσπαθώ σαν ινφλουένσερ να σταθώ, αλλά με καίει ο ήλιος, μέσα κοιλιά πολύ ρουφώ κ κάπου στο φλου χαμογελώ όπως οι τοπ στο είδος!

Και  να τη η πόζα η καλή, που δείχνει οκ κ το κορμί, κ ναι, ινφλουενσάρω, αλλά εάν μου επιτρέπετε, όσο κ αν δεν προβλέπεται, δε θα με ρετουσάρω.

Όχι γιατί εκπροσωπώ το «αυτή που είμαι αγαπώ κ νιώθω υπεράνω» αλλά γιατί στα social ναυαγώ σε μια σταλίτσα δα νερό, δεν ξέρω να φιλτράρω!» 

Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της την έβαψε και μας δείχνει το αποτέλεσμα

Η Ελεονώρα Μελέτη γεμίζει τις μπαταρίες της καθώς σε έναν περίπου μήνα θα επιστρέφει τηλεοπτικά με το «Ώρα για Μελέτη» στον Alpha. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top