Ανίτα Μπραντ-Χάρης Χριστόπουλος: Οι φωτογραφίες με το μωρό στο μαιευτήριο

«Η ζωή μας τις τελευταίες δύο μέρες…»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγός του Αννίτα Μπραντ μετά τον ερχομό του γιου τους στη ζωή τους. 

Αννίτα Μπραντ: Το τρυφερό στιγμιότυπο μέσα απ' το μαιευτήριο

Η  γνωστή make up artist μάλιστα θέλησε να μοιραστεί τη μεγάλη της χαρά με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες με το μωρό μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ζωή μας στις τελευταίες δύο μέρες μέσα από δύο φωτογραφίες... 😴 🤱🏼😋🎹😘🥰 ....και όταν δεν τον έχουμε αγκαλιά 👨‍👩‍👦είμαστε και οι δύο από πάνω του και τον χαζεύουμε με τις ώρες🤱🏼🤱🏼👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼 Κορίτσια για σας τι να πω, απλά δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε για τα κύματα ΑΓΑΠΗΣ που παίρνουμε μέσα από τις ευχές κ τα μήνυμα σας!!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) στις

 

Μπραντ-Χριστόπουλος: Έγιναν γονείς - Δείτε το υπέροχο δωμάτιο του μπέμπη

«Η ζωή μας τις τελευταίες δύο μέρες μέσα από δύο φωτογραφίες.......και όταν δεν τον έχουμε αγκαλιά είμαστε και οι δύο από πάνω του και τον χαζεύουμε με τις ώρες. Κορίτσια για σας τι να πω, απλά δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε για τα κύματα αγάπης που παίρνουμε μέσα από τις ευχές και τα μήνυματά σας! Σας ευχαριστούμε όλες και καθεμιά σας ξεχωριστά», έγραψε. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top