Στικούδη VS Ελευθερίου: Η Χατζίδου αποκάλυψε το παρασκήνιο της κόντρας τους

Τι ισχύει για τις δύο... καυτές τραγουδίστριες;

Τη νέα… κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κατερίνα Στικούδη και την Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης στο «Καλοκαίρι #Not».

Όλα ξεκίνησαν όταν την περασμένη Δευτέρα η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο όπου παίζει πιάνο και τραγουδάει ένα κομμάτι της Beyoncé, φορώντας την κορδέλα της από τα καλλιστεία.

Κατερίνα Στικούδη: Μάζεψε τα σκουπίδια της γειτονιάς της

«Το 2005 στέφτηκα miss Ελλάς .. δέχτηκα 18 χρόνων πολύ κριτική για την εξωτερική μου εμφάνιση από την πρώτη κιόλας μέρα… Αυτό που έκανα ήταν να θέλω να είμαι υγιής» έγραψε η Στικούδη. «ΟΚ, μας έπεισες», ήταν το σχόλιο της Ελευθερίου, κάτω από τα όσα έγραψε η Στικούδη, το οποίο μάλιστα συνοδευόταν με emoji που «έκλαιγαν» από τα γέλια.

Ελευθερία Ελευθερίου Κατερίνα Στικούδη

Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Κατερίνα Στικούδη είναι φίλες εδώ κι αρκετά χρόνια! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Κατερίνα με τη σειρά της δημοσίευσε το εν λόγω σχόλιο στα instastories της, σχολιάζοντας «Τι φάση δηλαδή; WTF?» με την Κύπρια τραγουδίστρια να της απαντάει: «Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Νομίζω ότι γενικά, λίγο αυτή όλη η φάση με τα πιάνο μας κούρασε…».

Όμως, όπως αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου η συγκεκριμένη κόντρα είναι… στημένη, καθώς οι δυο τους πρόκειται να συνεργαστούν και να βγάλουν μαζί νέο τραγούδι!

Ελευθερία Ελευθερίου:Μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Ταταράκη

«Κόλλησα πολύ όταν είδα αυτές τις αναρτήσεις. Γιατί πριν από λίγες ημέρες ήταν μαζί στη Νάξο. Και κόλλησα όταν το είδα, είπα μήπως μαλώσανε εκεί. Μετά έμαθα πως ετοιμάζουν ένα βίντεοκλιπ για ένα τραγούδι μαζί. Τα συμπεράσματα δικά σας. Πολύ έξυπνο πάντως» σχολίασε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top