Ρίκι Μάρτιν: «Έγραψα ότι είμαι γκέι, πάτησα αποστολή και μετά...»

Η σπάνια εξομολόγηση του δημοφιλή τραγουδιστή

Ο 48χρονος τραγουδιστής σε μία σπάνια εξομολόγηση μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στο απόγειο της καριέρας του, αλλά και τη στιγμή που αποκάλυψε δημόσια πως ειναι ομοφυλόφιλος.

Τον εκλεκτό της καρδιάς του παντρεύεται ο Ρίκι Μάρτιν- Τι είπε για τον γάμο του;

Συγκεκριμένα, ο Ρίκι Μάρτιν μιλώντας για τα τέλη της δεκαετίας του 1990 αποκάλυψε: «Ο κόσμος μου έδινε πίσω τις ώρες που είχα βάλει στη μουσική, τις ώρες που είχα βάλει σε αυτήν την καριέρα. Ήμουν ο βασιλιάς του κόσμου. Η μουσική μου ακούστηκε σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από τη γλώσσα. Θα μπορούσα να φτάσω πέντε Θεούς, αλλά δεν ζούσα ολοκληρωμένα. Ήμουν λυπημένος. Είχα κατάθλιψη. Ήμουν στην Αυστραλία και από την Αυστραλία, επρόκειτο να πάμε στη Νότια Αμερική. Και είπα, δεν μπορώ. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Πρέπει να πάω σπίτι. Χρειάζομαι ησυχία. Πρέπει να κλάψω. Πρέπει να θυμώσω. Πρέπει να συγχωρήσω τον εαυτό μου που του επέτρεψα να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, να φτάσει εδώ που είναι».

Ο Ρίκι Μάρτιν αποκάλυψε παράλληλα πως όταν άρχισε να δουλεύει στα απομνημονεύματά του, βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα δημόσια. Ήταν τον Μάρτιο του 2010 όταν ο Ρίκι Μάρτιν παραδέχτηκε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος, με ένα ποστ στην προσωπική του ιστοσελίδα. «Έγραψα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, πάτησα αποστολή και μετά έκλαψα σαν τρελός. Και έκτοτε είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤😘 @ricky_martin #rickymartin #ricky_martin #mylove #myking #singer #beautiful #latino #latin #amor #love #king

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin7fan) on

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top