Γιώργος Καράβας: Ο ηθοποιός Μάνος Πίντζης μίλησε για τη στενή φιλία τους

Όσα αποκάλυψε για τον νέο coach του GNTM

Για τη στενή φιλία του με τον Γιώργο Καράβα, τον πολυσυζητημένο νέο coach του GNTM μίλησε ο Μάνος Πίντζης στο «Καλοκαίρι #not» του OPEN.

Αυτήν την περίοδο, ο γνωστός ηθοποιός δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε γαλλική αισθηματική ταινία κι ασχολείται ενεργά με το μόντελινγκ, δήλωσε ότι θεωρεί οικογένειά του το μοντέλο και personal trainer.

Γιώργος Καράβας: Το GNTM, η καριέρα και η οικογένειά του!

«Είναι ένα παιδί που το θεωρώ οικογένειά μου. Μπαίνει ένα άτομο που πραγματικά αξίζει και χαίρομαι γι΄αυτό που του συνέβη γιατί είναι ακριβώς το πρόσωπο που πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει στην εκπομπή αυτή» είπε αρχικά.

Ραφαέλα Μαυράκη Γιώργος Καράβας

Ο Γιώργος Καράβας με τη σύζυγό του Ραφαέλα Μαυράκη σε πάρτι γνωστού περιοδικού το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Όταν πρωτοβγήκα στο εξωτερικό μου έλεγαν οι bookers: "Ξέρεις κάποιον George Karavas;". Δεν τον ήξερα ώσπου Και σαν στραβάδι του του στέλνω μήνυμα να με βοηθήσει και έτσι γνωριστήκαμε και από τότε η σχέση μας είναι κάτι παραπάνω από αδερφική» εξομολογήθηκε.

Μάνος Πίντζης: Έκανε πρόβα με τη Ζωή Λάσκαρη ένα βράδυ πριν πεθάνει!

«Του Γιώργου του έχουν γίνει προτάσεις από κανάλια για διάφορα πράγματα από το Dancing With The Stars, το Nomads αλλά φαίνεται δεν του καθόταν γιατί έπρεπε να του κάτσει το σωστό πράγμα», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top