Θοδωρής Μαραντίνης: Προσπαθούμε με τη Σίσσυ να βρούμε μια ισορροπία...

Τι είπε ο frontman των Onirama για τους δύο γιους του

Για τους γιους του και τον ρόλο του ως πατέρας μίλησε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή «After Dark», το βράδυ της Παρασκευής. 

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι δημόσιες ευχές στον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη

Ο τραγουδιστής των Onirama αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο εξήγησαν με τη Σίσσυ Χρηστίδου στα παιδιά τους γιατί ο κόσμος τους αναγνωρίζει αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται το διαζύγιο.

Τι είπε η Σίσσυ για τους Onirama και μετά το μετάνιωσε;

«Προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία για να μην τους μπερδεύει και να νιώθουν ότι είμαστε οικογένεια, ότι η οικογένεια θα υπάρχει πάντα εκεί γι’ αυτούς. Και εμείς το ψάχνουμε ακόμα, η προτεραιότητά μας είναι τα παιδιά από την πρώτη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης και πρόσθεσε:

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Μια σχέση για να παραμείνει ενεργή θέλει πολλή δουλειά, όπως επίσης και αν κάποιος χωρίσει κι αυτό θέλει δουλειά καθημερινά, δεύτερη ανάγνωση, δεύτερη σκέψη και όσο γίνεται καθαρό το μυαλό, ώστε αυτό να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα παιδιά», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια χώρισαν μετά από 13 χρόνια σχέσης και 9 χρόνια γάμου, τον Απρίλιο του 2019. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 11χρονο Φίλιππο- Ραφαήλ και τον 6χρονο Μιχαήλ - Άγγελο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top