MasterChef 4 - Μαρία: «H μαμά μου ανεβοκατεβάζει τον Μπέλλο ήρωα»

«Είμαι κακομαθημένο παιδάκι, ξεκάθαρα»

Τη Μαρία Μπέη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 4. Ωστόσο είναι πολλά εκείνα που δεν ξέρουμε για τη νεαρή μαγείρισσα, όπως το γεγονός ότι έχει μαύρη ζώνη στο καράτε.

«Στο δημοτικό έπαιζα συνέχεια ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσα να γραφτώ σε γυναικείο ομάδα, γιατί στην πόλη που ζούσα δεν υπήρχε. Σε ηλικία 8-9 ετών ξεκίνησα το καράτε και πήρα και μαύρη ζώνη. Έχει τύχει σε αγώνες από χτύπημα να μην πάω 2-3 μέρες σχολείο, επειδή είχε μαυρίσει το μάτι μου».

Μαρία Μπέη: Πήγε για φαγητό στο εστιατόριο του μέντορά της, Πάνου Ιωαννίδη

Στη συνέχεια, η Μαρία έκανε την αυτοκριτική της λέγοντας πως είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος. «Είμαι απόλυτη και ξεροκέφαλη. Είμαι κακομαθημένο παιδάκι, ξεκάθαρα».

Βέβαια, δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο. «Με τον Δημήτρη γνωριζόμασταν πριν το MasterChef μόνο μέσω των social media. O φίλος του μου έλεγε να μου τον γνωρίσει, αλλά εγώ του έλεγα ότι είναι πολύ μεγάλος. Είμαστε σχεδόν 7 μήνες με τον Δημήτρη. Είναι η πρώτη μου σχέση».

Μπέλλος - Μαρία: «Είμαστε μαζί 7 μήνες, δεν είχαμε χωρίσει ποτέ»

Κλείνοντας μίλησε για τους γονείς της και τι της λένε για τον Μπέλλο. «Η μάνα μου τον ανεβάζει και τον κατεβάζει ήρωα. Ο μπαμπάς μου του λέει να με προσέχει».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top