Σταύρος Βαρθαλίτης: Να γιατί του αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες!

«Η μεγαλύτερη διαφορά που είχα σε σχέση ήταν 10 χρόνια»

Λίγες εβδομάδες μετά τον τελικό του MasterChef, ο Σταύρος Βαρθαλίτης συναντήθηκε με τον Γιώργο Κρικοριάν και κατά τη διάρκεια παιχνιδιού τένις μίλησαν για όλα.

Σταύρος Βαρθαλίτης: Ποιους 4 ανθρώπους θα καλούσε σε δικό του δείπνο

Ο νικητής του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής δήλωσε αγχωμένος γιατί όπως είπε πρέπει να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις. «Θέλω να κοιτάω μακροπόθεσμα γιατί δεν ήρθα για να με ξεχάσετε σε 2-3 μήνες. Βασικότερός μου στόχος είναι ένα μαγαζί και στη συνέχεια να κάνω κάποια εκπομπή και το κανάλι στο YouTube».

Όπως είναι φυσικό, δέχεται πάρα πολλά μηνύματα και κάποια εξ αυτών είναι πονηρά. Μάλιστα, όταν τα διαβάζει γελάει. «Το πιο αστείο που διάβασα είναι ότι είμαι πιάτο που θέλουν να έχει φαγητό. Αηδιάζω εγώ που σκέφτομαι τον εαυτό μου», είπε γελώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι μένει στον επάνω όροφο από τη μητέρα του, αλλά πριν ανέβει στο σπίτι του τηλεφωνεί, αλλά αν δεν έχει φαγητό ή σιδερωμένα ρούχα της  λέει πως είναι απασχολημένος. Μιλώντας για το τι κάνει όταν είναι σπίτι αποκάλυψε ότι πάντα κυκλοφορεί γυμνός μέσα στο σπίτι. «Και δουλειά κάνω γυμνός με το laptop να ακουμπάει στα πόδια.»

Βέβαια, δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και για την προσωπική του ζωή σημειώνοντας ότι του αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες γιατί υπάεχει καλύτερη επικοινωνία και πως η μεγαλύτερη διαφορά που είχε σε σχέση ήταν 10 χρόνια όταν ήταν 22 ετών. «Η μεγαλύτερη μου σχέση διήρκησε 1.5 χρόνο».

Μαμά Βαρθαλίτη: «Πιστεύω ότι ο Σταύρος θα ντυθεί γαμπρός»

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στη δουλειά που έχει κάνει πριν ξεκινήσει να ασχολείται με τη μαγειρική. «Ήμουν σε ομάδα security και είχα και σφυρίχτρα. Σε περίπτωση που γίνει κάτι να σφυρίξω», είπε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top