Πέτρος Ίμβριος: «Με τα επιδόματα που έδωσαν είναι αστείο να επιβιώσουμε»

Όσα δήλωσε ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης στο star.gr!

Το star.gr εξασφάλισε αποκλειστικές backstage φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα του νέου του video clip με τίτλο «Πάμε»

Ο Πέτρος Ίμβριος είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης, που έχει χαράξει τη δική του μεγάλη πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας, τόσο ως τραγουδιστής και μουσικός, όσο και ως συνθέτης.

Το star.gr μίλησε μαζί του με αφορμή τις μουσικές εκπλήξεις που ετοιμάζει και εκείνος, προσιτός και ειλικρινής όπως πάντα, μας μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και τις δυο κόρες του, ενώ μας αποκάλυψε αν σκέφτεται να ντυθεί γαμπρός για τρίτη φορά!  

Πέτρο, σε πετυχαίνω σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής σου αφού ετοιμάζεις το ντουέτο σου με τον Τριαντάφυλλο «Πάμε». Μίλησε μου γι’ αυτό.

Πρόκειται για ένα τραγούδι που τους στίχους έχει γράψει ο Ηλίας Φιλίππου και τη μουσική ο Κωνσταντίνος Παντζής. Αρχικά, είχα επιλέξει να το πω μόνος μου, αλλά κάποια στιγμή βρεθήκαμε σε μια παραλία με τον Τριαντάφυλλο και τον Κωνσταντίνο Παντζή και εκεί ο  Κωνσταντίνος πρότεινε να γίνει ντουέτο. Το βρήκα πολύ καλή ιδέα γιατί ενώ με τον Τριαντάφυλλο έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές επί πίστας δεν είχαμε κάνει ποτέ ένα ντουέτο. Βέβαια, έχω γράψει τραγούδι για εκείνον και εκείνος για εμένα. Στη συνέχεια, κάναμε και το video clip του τραγουδιού «Πάμε» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άλεξ Κωνσταντινίδη και σε λίγες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος διότι θεωρώ πως μέσα από συμπράξεις και θετικές ενέργειες προκύπτουν πολύ ωραία πράγματα.

Πώς βίωσες την περίοδο της καραντίνας;

Η περίοδος της καραντίνας ήταν δύσκολη για εμένα γιατί έχω ένα θέμα με τον εγκλεισμό, δεν μπορώ να κλειστώ ούτε στο ίδιο μου το σπίτι. Είμαι του έξω, του τρεξίματος και της δουλειάς. Βέβαια, βρήκα διεξόδους. Βρήκα χρόνο για να ασχοληθώ πάλι με το πιάνο, να ασχοληθώ περισσότερο με τα social media και να βγάζω τραγούδια προς τα έξω.  Έκανα γυμναστική και γενικότερα με το μποξ με το οποίο ασχολούμαι από μικρό παιδί. Βρήκα τις ισορροπίες μου σε πράγματα που με ευχαριστούν.

Λόγω της πανδημίας έχουν « παγώσει» τα live των καλλιτεχνών.  Πώς σε επηρεάζει ψυχολογικά αυτή η κατάσταση;

Πρώτα από όλα επηρεαζόμαστε οικονομικά και μετά ψυχολογικά. Το θέμα είναι πώς θα επαναλειτουργήσει όλο αυτό και πώς θα μπούμε στην αυριανή ημέρα. Πρέπει να βρεθεί τρόπος. Δεν ξέρω πώς θα γίνει. Υπάρχουν τεράστια θέματα που πρέπει να λυθούν. Σαφέστατα επηρεαζόμαστε και ψυχολογικά γιατί μας αρέσει η δουλειά μας και αυτό που κάνουμε. Αλλά υπάρχει οικονομικό θέμα και είναι επιτακτική ανάγκη να δουλέψουμε. Με τα επιδόματα που έδωσαν είναι αστείο να πιστεύουν πως θα επιβιώσουμε.Πώς θα καλύψουμε τα τρέχοντα έξοδα;

Ποια τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια; Υπάρχει κάτι που έχεις προγραμματίσει, όπως για παράδειγμα live εμφανίσεις το καλοκαίρι και περιμένεις να δεις τις εξελίξεις;

Έχω προγραμματίσει πολλά πράγματα αλλά όλα είναι στον «αέρα». Είμαι συνεχώς σε ένα τηλέφωνο και επικοινωνώ με τους επιχειρηματίες για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και με ποιον τρόπο. Σε εμάς είναι δύσκολο και το θέμα του ποτού. Θέλω να πω ότι δεν μπορείς να πεις σε κάποιον που έχει πιει τρία ποτάκια για παράδειγμα να μη σηκωθεί να χορέψει, να μην πάει στο διπλανό τραπέζι και να μη χαιρετήσει τον φίλο του. Απορία αυτού είναι ότι οι επιχειρηματίες φοβούνται να λειτουργήσουν τα μαγαζιά τους με live λόγω των δυσβάσταχτων προστίμων και το ότι σφραγίζουν τα μαγαζιά για ένα δίμηνο.

Να πάμε λίγο στις ανεπίσημες εμφανίσεις στο Instagram. Πώς ξεκίνησε αυτό το “insta concert” με τις παραγγελιές και τις αφιερώσεις;

Δεν είχα πρόθεση να ανεβάσω βίντεο στα social media όπου τραγουδάω με το πιάνο από το σπίτι, αλλά μου ζητήθηκε από πολλούς φίλους, θαυμαστές και followers να τους πω διάφορα τραγούδια και κάπως έτσι ξεκίνησε όλο αυτό Τελικά μου άρεσε πολύ γιατί εκεί φαίνεται και η αξία ενός καλλιτέχνη – όταν δεν υπάρχει η βοήθεια πολλών μουσικών οργάνων - παρά μόνο ένα πιάνο. Να μην παρεμβάλλονται ηλεκτρικοί υπολογιστές και μικρόφωνα. Δεν το έκανα για να δείξω αν είμαι καλός ή όχι. Απλά εκεί δείχνεις και την πραγματική σου φωνή ή το ταλέντο που έχεις σε ένα μουσικό όργανο.

Διαβάζεις τα σχόλια στα social media; Υπήρχε κάποιο που σε ενόχλησε;

Διαβάζω όλα τα σχόλια στα social media. Μου έχουν στείλει και κάποια που με ενόχλησαν, αλλά δε θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω ή απλά στη διαδικασία του ξεκατινιάσματος. Δε θα πέσω στο επίπεδο κάποιου που κάνει ένα ατυχές ή κακεντρεχές σχόλιο.

Έχεις αδυναμία στις δυο σου κόρες. Τι θα έκανες αν σου έλεγαν ότι θέλουν να ακολουθήσουν τα επαγγελματικά σου βήματα;

Μπορούν να ασχοληθούν με ο,τιδήποτε γεμίζει τις ψυχούλες τους. Δε με νοιάζει αν θέλουν να γίνουν γιατροί, δικηγόροι, κομμώτριες ή τραγουδίστριες. Με ενδιαφέρει να είναι καλά οι ψυχές τους και αυτό που θα κάνουν να το σπουδάσουν. Και οι δυο έχουν ταλέντο στη μουσική. Η μεγάλη μου κόρη παίζει ήδη φλογέρα και βιολί. Και η μικρή παίζει πιάνο και παράλληλα πάει στο Ωδείο. Όλα αυτά έγιναν όχι γιατί τα ήθελε ο χαζομπαμπάς αλλά γιατί ήταν επιθυμία τους. Όποια κλίση και αν έχουν τα παιδιά, οι γονείς θα πρέπει να είναι δίπλα τους, να τα βοηθούν, να τα εμψυχώνουν και φυσικά να τους δείχνουν το σωστό δρόμο.

Αποκλείεις το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου;

Ποτέ δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου. Αν κάτι αξίζει και θέλω να το κάνω, θα το κάνω. Εξάλλου ο γάμος είναι για τα χαρτιά. Είτε ζεις με κάποιον κάτω από την ίδια στέγη, είτε πας στο δημαρχείο, είτε κάνεις σύμφωνο συμβίωσης για εμένα είναι το ίδιο.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top