Κων. Καζάκος: Κινείται νομικά εναντίον όσων αμαυρώνουν τη μνήμη της Καρέζη

«Είναι πολύ άσχημο. Το βρίσκω χυδαίο»

Φανερά ενοχλημένος είναι τα τελευταία 24ωρα ο Κωνσταντίνος Καζάκος εξαιτίας μίας ανάρτησης που έγινε στα social media και αφορά τη μητέρα του, Τζένη Καρέζη.

Όπως αναφέρει ο ηθοποιός σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, τις τελευταίες ημέρες έχουν γραφτεί «διάφορα για τη μητέρα μου, ότι ήταν αλκοολική και διάφορες άλλες σαχλαμάρες.

Κων.Καζάκος: Έξω φρενών με τις φήμες που σπιλώνουν τη μνήμη της μητέρας του

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» δήλωσε πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά, προκειμένου να αποκαταστήσει το όνομα της μητέρας του.

«Είναι πολύ άσχημο. Το βρίσκω χυδαίο. Μπορώ να σας πω ότι αυτά δε στέκουν. Απλά. Ζητάω να κατέβουν αμέσως αυτά. Ελπίζω να γίνει αυτό. Άμα δε γίνει θα συνεχίσουμε με άλλους τρόπους νομικούς. Τόσα χρόνια μετά να βγεις και να πεις αυτό το πράγμα. Ο μόνος λόγος που μπορείς να το κάνεις, είναι για να πάρεις κλικ. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος. Στον βωμό του κλικ γίνονται διάφορα. Νομίζω πως δεν έχει γραφτεί ποτέ κάτι κακό για την Τζένη Καρέζη. Ανακρίβειες έχουν γραφτεί στο παρελθόν και άλλες, αλλά αυτό είναι τώρα λίγο ενοχλητικό. Δεν έχω προλάβει να ενημερώσω και τον πατέρα μου για όλο αυτό», δήλωσε ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top