Κων.Καζάκος: Έξω φρενών με τις φήμες που σπιλώνουν τη μνήμη της μητέρας του

Ο γιος της αείμνηστης Τζένης Καρέζη προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή «The 2Night Show»

Έξαλλος είναι ο Κωνσταντίνος Καζάκος με έναν χρήστη του διαδικτύου που σπιλώνει τη μνήμη της μητέρας του, Τζένης Καρέζη.

Ο γιος της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού έκανε μία ανάρτηση στο Instagram προειδοποιώντας τον πως αν δεν επανορθώσει τις αναληθείς φήμες που διαδίδει σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Έχουν γραφτεί τις 2 τελευταίες μέρες διάφορα για τη μητέρα μου, ότι ήταν αλκοολική και διάφορες άλλες σαχλαμάρες. Έστειλα σε αυτόν που τα έγραψε το ακόλουθο μήνυμα :
Κύριε #^$#&&**$,Αν δεν έχετε στα χέρια σας αποδείξεις ότι η μητέρα μου ήταν αλκοολική, σας παρακαλώ να κατεβάσετε ΑΜΕΣΑ την ανάρτησή σας στο facebook και να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη, διορθώνοντας τις ανακρίβειες που δημοσιεύσατε. Αμαυρώνετε την εικόνα κάποιου που δεν γίνεται να σας απαντήσει γιατί είναι νεκρός. Μπορώ όμως εγώ.

Αν μέχρι αύριο το απόγευμα δεν έχετε ανακαλέσει και δεν έχετε ζητήσει δημόσια συγγνώμη, να είστε σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε νομικό μέσο για την δικαίωση της μνήμης της μητέρας μου, Τζένης Καρέζη.

Κωνσταντίνος Καζάκος

Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ... Ούτε στον τάφο δε βρίσκεις ησυχία...», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε αγκαλιά με τη μητέρα του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εχουν γραφτει τις 2 τελευταιες μερες διαφορα για την μητερα μου, οτι ηταν αλκοολικη και διαφορες αλλες σαχλαμαρες.Εστειλα σε αυτον που τα εγραψε το ακολουθο μυνημα : Κυριε #^$#&&**$,Αν δεν εχετε στα χερια σας αποδειξεις οτι η μητερα μου ηταν αλκοολικη,σας παρακαλω να κατεβασετε ΑΜΕΣΑ την αναρτηση σας στο facebook και να ζητησετε δημοσια συγγνωμη ,διορθωνοντας τις ανακριβειες που δημοσιεύσατε . Αμαυρωνετε την εικονα καποιου που δεν γινεται να σας απαντησει γιατι ειναι νεκρος.Μπορω ομως εγω. Αν μεχρι αυριο το απογευμα δεν εχετε ανακαλεσει και δεν εχετε ζητησει δημοσια συγγνωμη,να ειστε σιγουρος οτι θα χρησημοποιησω καθε νομικο μεσο για την δικαιωση της μνημης της μητερας μου,Τζενης Καρεζη. Κωνσταντινος Καζακος Σα δε ντρεπομαστε λεω εγω... Ουτε στον ταφο δεν βρισκεις ησυχια...

A post shared by Konstantinos kazakos (@konstantinos.kazakos) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top