Η αποκάλυψη της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την υιοθεσία που δεν έγινε ποτέ!

«Περάσαμε ένα πένθος…»

Την Ευδοκία Ρουμελιώτη υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης στα «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αναφέρθηκε και στα όσα δύσκολα πέρασε αυτή και η οικογένειά της στην προσπάθεια τους να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Δεν προχώρησε η υιοθεσία - Θέλει να κάνει κοριτσάκι!

Η ηθοποιός περιέγραψε τη δύσκολη περίοδο όταν πήραν από την οικογένεια της τον μικρό Μάριο με τα πολλά προβλήματα υγείας, ύστερα από 3,5 χρόνια δηλώνοντας πως καταρρακώθηκε ψυχολογικά.

«Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο. Είχαμε τρία παιδιά και δεν είχαμε προγραμματίσει να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Το παιδί αυτό βρέθηκε τελείως αναπάντεχα στο δρόμο μας. Το γνωρίσαμε σε ένα νοσοκομείο, ήταν ένα εγκαταλελειμμένο παιδί. Δεθήκαμε πολύ με αυτό το παιδί και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες υιοθεσίας. Ήταν σοβαρή η κατάσταση της υγείας του παιδιού, αλλά δε θέλω να αναφερθώ στα προβλήματα υγείας» είπε αρχικά.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Δείτε τη να πλάθει κουλουράκια με τον γιο της

Όλο αυτό το πράγμα δεν ολοκληρώθηκε. Είχαμε το παιδί στο σπίτι μας για 3,5 χρόνια και τελικά η υιοθεσία δεν προχώρησε. Η στιγμή που αποχωριστήκαμε αυτό το παιδί και η στιγμή που έχασα τη μητέρα μου είναι οι πιο δύσκολες στη ζωή μου. Περάσαμε ένα πένθος. Το μόνο που έχω να πω σήμερα είναι ότι θα είμαστε πάντα εδώ για αυτό παιδί αν ποτέ μας χρειαστεί», συμπλήρωσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top