Ευδοκία Ρουμελιώτη: Δεν προχώρησε η υιοθεσία - Θέλει να κάνει κοριτσάκι!

Όσα είπε η ηθοποιός για την εποχή του «Θα βρεις το δάσκαλό σου»

Στο «Πρωινό» μίλησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη για διάφορα αστεία περιστατικά από την περίοδο που έπαιζε στο «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» με τον Μάριο Αθανασίου.

«Μαρίζα» και «Ποντίκης» ποζάρουν 13 χρόνια μετά τον «Δάσκαλο»

Στα γυρίσματα που έκαναν κάποια στιγμή στη Λήμνο, χρειάστηκε να τη μεταφέρει λόγω προβλήματος με την υγεία της στο νοσοκομείο ο συμπρωταγωνιστής της. Εκεί η νοσοκόμα που την περιποιήθηκε, ήθελε να μάθει τις εξελίξεις για τη σειρά.

«Δεν έδινα ποτέ σημασία στην εξωτερική μου εμφάνιση και έλεγα στον άντρα μου "τι ωραίες που είναι οι ρυτίδες". Δε μου πολυαρέσουν πλέον και ό,τι μπορώ να κάνω το κάνω με έναν τρόπο που να νομίζουν ότι δεν το κάνω» είπε.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Λιώνει» με την αγκαλιά του γιου της!

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για το παιδί που θα υιοθετούσε και τις προσπάθειες να αποκτήσει -εκτός από τον γιο της- και μια κορούλα. «Δεν υιοθετήθηκε τελικά το παιδί. Δημιουργήθηκαν πάρα πολλά θέματα. Έχει τελειώσει δύσκολα αυτή η ιστορία δύσκολα. Ακόμα ελπίζω όμως ότι θα κάνω ένα κορίτσι. Κάνω τα πάντα να πείσω τον άντρα μου ότι πρέπει να κάνει μία κόρη και ότι θα αλλάξει η ζωή του. Έχω μπροστά μου ένα χρόνο ακόμη να κάνω την προσπάθειά μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top