Νατάσα Θεοδωρίδου: Όλα όσα έγιναν στην πρώτη μεγάλη Drive in συναυλία!

Έγινε στο γκολφ της Γλυφάδας

H πρωτοποριακή πρώτη Drive in συναυλία στη Γλυφάδα έγινε το βράδυ της Τρίτης με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να δίνει τον καλύτερο εαυτό της στη σκηνή.

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε αφιλοκερδώς και άνοιξε τις εκδηλώσεις του Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας, στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ και η προσέλευση του κόσμου με τα αυτοκίνητά του ήταν μεγάλη. Μαζί της εμφανίστηκε και ο καλός της φίλος και γνωστός κωμικός Παντελής Καναράκης.

Άλλοι άνθρωποι! Δείτε τη Θεοδωρίδου και τον Καναράκη 20 χρόνια πριν

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα υπέροχα τραγούδια της Νατάσας και να γελάσουν με το απίθανο χιούμορ του ταλαντούχου ηθοποιού.

Παντελής Καναράκης-Νατάσσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου επέλεξε να φορέσει ένα κοραλί κοστούμι, το οποίο συνδύασε με υπέροχα χρυσά πέδιλα Christian Louboutin.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου μάλιστα, θα πραγματοποιηθούν κι άλλες όμορφες καλοκαιρινές βραδιές σε χώρο δροσερό, ασφαλή και ελεγχόμενο, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν, όπως κάθε χρονιά, τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου στις πρόβες

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top