«Οι Έλληνες celebrities είναι όλοι τρακατζήδες. Έχουν μάθει στις παροχές!»

Προκαλούν αντιδράσεις οι δηλώσεις του «γκουρού» των δημοσίων σχέσεων

Έξω από τα δόντια μίλησε στο «Happy Day» ένας από τους πιο γνωστούς PR managers στη χώρα μας, με τις δηλώσεις του για τους «επώνυμους» που συναναστρέφεται να προκαλούν αντιδράσεις.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός και μη εξαιρετέος Χάρης Σιανίδης: «Οι άνθρωποι από τον χώρο της σόουμπιζ έφαγαν με χρυσά κουτάλια. Και μέσα στη βαθιά κρίση εμείς συντηρηθήκαμε. Και το τραγούδι πάρα πολύ και οι εκδηλώσεις. Και πολλές φορές οι ηθοποιοί. Μιλάω για τα ονόματα τα μεγάλα και μιλάω και για τα ονόματα τα μικρά. Όχι, δε θα ανησυχήσω τόσο πολύ πως θα είναι του χρόνου η πορεία του αγαπημένου μου φίλου, Κωνσταντίνου Αργυρού. Πιστεύω θα τη βρει την άκρη...».

Ο Χάρης Σιανίδης με τον Gerard Butler στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έχω ακούσει τα πάντα. Ακούω μόνο περίεργα. Έχω να κάνω μόνο με πάρα πολύ δύσκολους ανθρώπους. Με πάρα πολύ παράξενους ανθρώπους. Ο χώρος ο δικός μας έχει ένα πάρα πολύ κοινό χαρακτηριστικό. Η αχαριστία, η απληστία. Θέλω κι άλλο, κι άλλο κι άλλο. Δεν είναι ότι είναι τσιγγούνηδες, είναι ότι είναι όλοι λίγο τρακατζήδες. Έχουν μάθει όλοι στις παροχές. Δεν έχει να κάνει με την οικονομική δυνατότητα. Αυτοί που έχουν πιο πολλά, ζητάνε πιο πολλά. Είναι απίστευτο!» είπε στη συνέχεια.

Ποιος έκανε αυτό το πρωτότυπο δώρο στον Αντώνη και την Υβόννη;

Όσον αφορά για τις αντιπάθειες του στον χώρο δήλωσε: «Πολλούς αποφεύγω και δεν αποφεύγω και κανέναν. Τους έχεις όλους ανάγκη. Είναι πολλοί αυτοί που αντιπαθώ. Πάρα πολλοί. Είναι πολλοί αυτοί που δε θέλω να βλέπω καν. Είναι πολλοί αυτοί που με ενοχλούν. Αλλά μιλάω με όλους».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top