Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι κρύβει τις ατέλειες του προσώπου της!

Μας το έδειξε με μία ανάρτησή της στο Instagram

Ελεονώρα - Θοδωρής σε βόλτα με τη μονάκριβη κόρη τους, Αλεξάνδρα

Η Ελεονώρα Μελέτη αναμφισβήτητα είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης, όμως, όπως και όλοι οι άνθρωποι, έχει κάποιες ατέλειες.

Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει στον Alpha για δύο χρόνια!

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει κανένα κόμπλεξ με την εξωτερική της εμφάνιση και δε φοβάται να «τσαλακωθεί» ενώπιον των θαυμαστών της και τον διαδυκτικών της φίλων, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει στα social media χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα δείχνοντας πώς πραγματικά είναι.

Μάλιστα, τώρα, εν μέσω πανδημίας, η Ελεονώρα βρήκε έναν πολύ έξυπνο τρόπο, να κρύβει τις πανάδες της, οι οποίες γίνονται πολύ έντονες με τον ήλιο και το μοιράστηκε μαζί μας, μέσα από τα InstaStories της.

«Όσες έχετε θέμα θα με καταλάβετε. Όσες αναζητάτε λύσεις επίσης. Τόσα χρόνια δεν το είχα σκεφτεί, να όμως που ο Covid-19 έδωσε τη λύση. Θέλετε να αθληθείτε στον ήλιο αλλά έχετε πανάδες και αυτές σας ενοχλούν; Μάσκα είναι η λύση. Αφήστε τη μύτη ελεύθερη για καλύτερη αναπνοή και καλύψτε το στόμα! Ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι χωρίς ''μουστάκι''»!» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top