Καραβάτου-Κατσούλης: Οι ευχές για τα γενέθλια του Αρίωνα!

«Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που τον έβγαλα όταν γεννήθηκε 4 χρόνια πριν»

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, Αρίωνας.

Η βόλτα της Κατερίνας Καραβάτου με τον μικρό Αρίωνα Κατσούλη

Το πρωί της Δευτέρας, η παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον μοναχογιό της που γίνεται τεσσάρων ετών, με μια ιδιαίτερα τρυφερή φωτογραφία κι ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

Πρόκειται για την πρώτη φωτογραφία που έβγαλε η παρουσιάστρια τον Αρίωνα, λίγες ώρες μετά τη γέννησή του.

Κατερίνα Καραβάτου: Η συνάντηση που γέμισε χαρά τον γιο της, Αρίωνα!

«Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έβγαλα τον Αρίωνα, όταν γεννήθηκε - τέσσερα χρόνια πριν. Λόγω μεγάλης συγκίνησης δεν μπορώ να γράψω πολλά, παρά μόνο πως έπρεπε να ´ρθεις αγαπη μου γιατί κάνεις τη ζωή να γεμίζει χρώματα και να ξέρεις πως κάθε φορά που με αγκαλιάζεις, με φιλάς και μου λες “σ´ αγαπώ μαμά μου”, σπάει η καρδιά μου. Κυριολεκτικά. Δεν ξέρω που θα φτάσει όλο αυτό.... Χρόνια σου πολλά ιππότη - κυνηγέ μου» έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καραβάτου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έβγαλα τον Αριωνα, όταν γεννήθηκε - τέσσερα χρόνια πριν. Λόγω μεγάλης συγκίνησης δεν μπορώ να γράψω πολλά, παρά μόνο πως έπρεπε να ´ρθεις αγαπη μου γιατί κάνεις τη ζωή να γεμίζει χρώματα και να ξέρεις πως κάθε φορά που με αγκαλιάζεις, με φιλάς και μου λες “σ´ αγαπώ μαμά μου”, σπάει η καρδιά μου. Κυριολεκτικά. Δεν ξέρω που θα φτάσει όλο αυτό.... Χρόνια σου πολλά ιππότη - κυνηγέ μου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Λίγη ώρα μετά οι «Κου Κου» ευχήθηκαν στον γιο τους κι από τον «αέρα» της εκπομπής τους, με τον Κρατερό Κατσούλη να τον αποκαλεί «παλικάρι» και «αντράκι».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top