Oι «άστεγοι» Harry και Meghan βρήκαν σπίτι- υπεραγωγή!

Πριγκιπικά χρέη… εκατομμυριών δολαρίων!

Σε γαλαζοαίματο σήριαλ εξελίσσεται το σπίτι που θα ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή ο Harry, η Meghan  και ο μικρός  Archie. 

Σύμφωνα με την αγγλική tabloid «Daily Mail» η πριγκιπική οικογένεια ζει σε μια εντυπωσιακή βίλα στην Αμερική, στο  Beverly Hills.

Meghan Markle: Απορρίφθηκε μέρος των κατηγοριών της κατά εφημερίδας
 

Η αξία της ξεπερνάει τα 18 εκατομμύρια δολάρια. Έχει 12 μπάνια, 8 υπνοδωμάτια, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο, playroom και φυσικά, πολύ μεγάλα σαλόνια.

Στο παρελθόν, πληροφορίες τους ήθελαν να αγόρασαν από τον Mel Gibson μια υπερπολυτελή κατοικία στο Μαλιμπού  ενώ άλλοτε ότι εγκαταστάθηκαν στον Καναδά σε ένα ξεχωριστό σπίτι με προνομιακή θέα στον ωκεανό.
 
Όσο εκείνοι ψάχνουν το δικό τους παλάτι μακριά από το παλάτι, ο θείος του Harry, έχει νέα μπερδέματα.
 
Ο πρίγκιπας Άντριου κατηγορείται ότι «ξέχασε» να αποπληρώσει το σαλέ του στην Ελβετία, στο θέρετρο Βερμπιε. Το πριγκιπικό χρέος ξεπερνάει τα 6 εκατομμύρια δολάρια
 
Την ίδια στιγμή στο Buckingham η Κate Middleton αφού ξεφορτώθηκε τη Μeghan  το μόνο πρόβλημα που έχει πλέον είναι οι αταξίες του γιου της, George.
 
O 7χρόνος πιτσιρίκος, που είναι τρίτος την διαδοχή του αγγλικού θρόνου, όπως αποκάλυψε η μητέρα του δε σταματάει να πειράζει την αδερφή του, Charlotte, όταν εκείνη κάνει τα μαθήματα της.

«Ο George ζηλεύει πολύ.Θέλει να κάνει εκείνος όλες τις εργασίες της Charlotte  και θέλει να σχεδιάζει τα αραχνο- σάντουιτς» ανέφερε η Kate Middlenton. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top