Λάουρα Νάργες: Πού πήγε βόλτα μετά από… 55 μέρες καραντίνας;

Ο αστείος χαρακτηρισμός για το χρώμα του δέρματός της

Όσα αποκάλυψε πρόσφατα η Λάουρα για την προσωπική της ζωή

Σχεδόν δύο μήνες έμεινε κλεισμένη στο σπίτι της η Λάουρα Νάργες

Το πρώτο πράγμα που έκανε η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια μετά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ήταν να πάει βόλτα στην αγαπημένη της θάλασσα!

Λάουρα Νάργες: Πόσα κιλά έχασε κατά τη διάρκεια της καραντίνας;

Το συγκινητικό μήνυμα της Λάουρα Νάργες για την οικογένειά της στη Γερμανία

«Μετά από 55 μέρες (!) κλεισμένη μέσα στο σπίτι έκανα σήμερα την πρώτη μου βολτούλα, πολύ προσεκτικά, σε μία απομονομένη παραλία… Με τις φόρμες και πιτζάμες που φορούσα κάθε μέρα επί δύο μήνες έχω ξεχάσει πως να ντύνομαι σωστά, την μπλούζα εδώ την έβαλα ανάποδα! Δε βαριέσαι… Καλό μου έκανε επίσης που με είδε επιτέλους λίγο ο ήλιος, παραέγινα γκούντα Γερμανίας στο χρώμα δέρματος! Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους γύρο σας, να είστε υπεύθυνοι» σχολίασε στο Instagram, ποζάροντας… καλοκαιρινά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μετά από 55 μέρες (!) κλεισμένη μέσα στο σπίτι έκανα σήμερα την πρώτη μου βολτούλα, πολύ προσεκτικά, σε μία απομονωμένη παραλία... Με τις φόρμες και πιτζάμες που φορούσα κάθε μέρα επί δύο μήνες έχω ξεχάσει πως να ντύνομαι σωστά, την μπλούζα εδώ την έβαλα ανάποδα ✌🏻🤦🏼‍♀️ Δε βαριέσαι... Καλό μου έκανε επίσης που με είδε επιτέλους λίγο ο ήλιος, παράγινα γκούντα Γερμανίας στο χρώμα δέρματος 🧀 Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, να είστε υπεύθυνοι 🖤 ___________________________________________<3 #besafe #ilovegreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top