«Με την Κατερίνα Καινούργιου δεν είμαστε φίλες!»: Ποια το είπε;

Όσα αποκάλυψε για το μέλλον της συνεργασίας τους… 

Όσα είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου για την αδικαιολόγητη... απουσία της Μέγκι Ντρίο από την εκπομπή της

Για τη σχέση και τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε μία από τις πολυσυζητημένες παρουσίες στην εκπομπή της στο OPEN.

Η δημόσια συγγνώμη της Μέγκι Ντρίο στην Κατερίνα Καινούργιου

Η Μέγκι Ντρίο, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού, έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση της με την παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε», με την οποία μάλιστα έχουν τσακωθεί στον τηλεοπτικό αέρα.

«Είμαστε συνεργάτιδες, δουλεύουμε μαζί, μέχρι εκεί. Μερικά πράγματα, με κάποιους ανθρώπους, απλά είναι τυπικά, είναι δουλειά, κι εγώ έτσι έχω μάθει στη ζωή μου, τη συνεργασία σου δεν την μπλέκεις ούτε με συναίσθημα» είπε το μοντέλο.

Κόντρα Καινούργιου-Μέγκι και στη μέση η Ναταλία Γερμανού

Κατάφεραν να γίνουν φίλες κατά τη διάρκεια αυτής της συνεργασίας; «Όχι, η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι φίλη μου, είναι μια καλή συνεργάτιδα, που δεν ξέρω αν θα υπάρξουμε μαζί του χρόνου, αλλά και να μην υπάρξουμε, της εύχομαι τα καλύτερα. Είχαμε καταπληκτική συνεργασία φέτος και μέχρι εκεί θα μείνει. Με μερικούς ανθρώπους δεν μπορεί να εξελιχθεί κάτι παραπάνω» απάντησε το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το περσινό GNTM.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top