Τάκης Ζαχαράτος: Το ξεκαρδιστικό του βίντεο για «καλό μήνα!»

Με έμπνευση την καραντίνα και τα περιττά κιλά

Μετά την Άντζελα Δημητρίου που έβγαλε όλη της τη… ζήλια για το φορτηγό της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, σειρά στη σάτιρα του Τάκη Ζαχαράτου είχε μια πολύ γνωστή κυρία που βλέπουμε στην τηλεόραση.

Πολύ γέλιο - Το… διάγγελμα του Τάκη Ζαχαράτου ως Άντζελα Δημητρίου!

Ο λόγος για την κυρία Πρίνου των γνωστών κέντρων ομορφιάς κι αδυνατίσματος, που μετά την καραντίνα και τα παραπανίσια κιλά όλων μας, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ!

Τάκης Ζαχαράτος: «Θέλω στο YFSF να έχουν κέφια και να μη βαριούνται»

«Τα κέντρα Θρήνου σας εύχονται καλό μήνα με την προσφορά “ΜΠΕΣ ΓΙΑΓΙΑ ΒΓΕΣ ΕΓΓΟΝΗ” …. Ελάτε να θρηνήσουμε και να εξαφανίσουμε τον χαμηλοκωλισμό του εγκλεισμού, το μπυροκοιλώνι της χασαποταβέρνας και του Netflix, την κυτταρίτιδα του βεντουζοκαναπέ, τα προγούλια, την ακμή και τα πόδια χήνας και γαλοπούλας και τα συγκάματα γενικώς» σχολίασε στο αστείο βιντεάκι του ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τα κέντρα Θρήνου σας εύχονται καλό μήνα με την προσφορά «ΜΠΕΣ ΓΙΑΓΙΑ ΒΓΕΣ ΕΓΓΟΝΗ» .... Ελάτε να θρηνήσουμε και να εξαφανίσουμε τον χαμηλόκωλισμο του εγκλεισμού, το μπυροκοιλωνι της χασαποταβέρνας και του Netflix, την κυτταρίτιδα του βεντουζοκαναπε , τα προγούλια , την ακμή και τα πόδια χήνας και γαλοπούλας και τα συγκάματα γενικώς .... #καλομηνα #1μαΐου #1stmay #stayhome #staysafe #staystrong #dontgiveup #foreveryoung #smile #positivethinking #positivevibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Takis Zaxaratos (@takiszacharatos) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top