Νικολέττα Ράλλη: Πόσα κιλά έχει πάρει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί

Τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Νικολέττα Ράλλη και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Αυτό το διάστημα μένει σπίτι και αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις. Βγαίνει έξω μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, όπως για έναν σύντομο περίπατο και μια βόλτα με το αγαπημένο σκυλάκι της, ενώ φροντίζει να ενημερώνει τους followers της για την καθημερινότητά της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Νικολέττα Ράλλη: Αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον σύντροφό της

Το βράδυ της Τρίτης, η παρουσιάστρια απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων μέσω του «Question Sticker» κάνοντας αποκαλύψεις, αλλά και δίνοντας τις συμβουλές της. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, δε δίστασε να εκμυστηρευτεί πώς, στον έβδομο μήνα της κύησης, έχει πάρει 17 κιλά.

«Απαντάω σε αυτή την ερώτηση που έχει γίνει 75 φορές με διαφορετικό τρόπο. Έχω πάρει 17 κιλά. Επίσης δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο. Η καθεμία έχει διαφορετική εγκυμοσύνη. Άλλη κοπέλα είναι 1.60, άλλη 1.70. Άλλη ξεκινάει ούσα 50 κιλά και άλλη 70. Άλλη έχει ζάχαρο και πρέπει να προσέχει τι τρώει αυστηρά, άλλη πρέπει απλά να προσέχει… Μην έχετε εμμονή με το βάρος. Σημασία έχει να είστε υγιής. Και αυτό θα σας το πει ο γιατρός σας, όχι η ζυγαριά» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top