Μικαέλα Φωτιάδη: Η συγκινητική συνάντηση με τον γιo της μετά από δύο μήνες!

Γιατί είχε να τον δει τόσο καιρό;

Μετά από δυο μήνες η Μικαέλα Φωτιάδη, πρώην παίκτρια του GNTM, κρατάει στην αγκαλιά της πάλι τον γιο της, ο οποίος είχε αποκλειστεί εκτός Αθήνας λόγω κορωνοϊού.

Μικαέλα Φωτιάδη: Γιατί ζήτησε τη βοήθεια των followers της;

Ο Mπορμπόκης Junior, βρισκόταν στη Ρόδο μαζί με τον μπαμπά του και μετά τα μέτρα για την προστασία για τον κορωνοϊό, έμεινε εκεί με την Μικαέλα να μην μπορεί να πάει να τον πάρει!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finally together after 2 months♥️ Thank you @aegeanairlines for letting us fly save in the covid-19 period 🙏🏼 #reunited #MotherAndSon (Για να σας προλάβω, #μάσκα του φόρεσα στην αρχή αλλα δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά, #γαντάκια δεν του φόρεσα γιατι εαν έβαζε αυτά στο στοματάκι του θα ήταν χειρότερα.. Οπότε αντισηπτικα μαντηλακια και #αντισηπτικό μπουκαλάκι όλο το ταξίδι.. )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mikaela Eleni Fotiadis (@mikaelafotiadi.mamamika) στις

Η μανούλα λαχταρούσε τον γιο της και έκανε μέχρι και δημόσια έκκληση στο Instagram να την βοηθήσουν να πάει να παραλάβει το μωρό της! Τελικά έτσι κι έγινε, και η Μικαέλα πέταξε μέχρι τη Ρόδο και πήρε τον γιο της! «Επιτέλους μαζί μετά από δυο μήνες» έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες τους που δημοσίευσε γεμάτη χαρά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top