Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Τραγουδά στους δρόμους της Αθήνας πάνω σε φορτηγό!

Στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας σε όσους βρίσκονται σε καραντίνα

Δείτε στο βίντεο την Άλκηστις Πρωτοψάλτη να τραγουδάει έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδά στους δρόμους της Αθήνας πάνω σε ένα φορτηγό του Δήμου Αθηναίων και στέλνει θετικά μηνύματα και αισιοδοξία σε όλους τους πολίτες που βρίσκονται σε καραντίνα.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδάει έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτή η «εν κινήσει» συναυλία αποτελεί μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία που πήρε ο Δήμος Αθηνών προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς τους πολίτες αλλά και για να πουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μάχης και δεν είναι άλλοι από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Πριν λίγη ώρα, από την Τεχνόπολη στο Γκάζι ξεκίνησε αυτή η ξεχωριστή συναυλία. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα περάσει τραγουδώντας πάνω σε ένα  φορτηγό από τους δρόμους της Αθήνας και θα σταθεί μπροστά από τα νοσοκομεία, όπου γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη μπροστά από το όχημα με το μήνυμα «Στον δρόμο με Αγάπη» και ανάρτησε βίντεο με την αγαπημένη τραγουδίστρια να «ξεσηκώνει» τις γειτονιές της Αθήνας.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top