Θάνος Καλλίρης: Το ανατρεπτικό-αισιόδοξο τραγούδι του για την καραντίνα

Έχει τίτλο: «Δεν πειράζει»

«Ατενίζοντας με χιούμορ και αισιοδοξία την «επόμενη μέρα» των περισσοτέρων από εμάς, διασκεύασα αυτό το τραγούδι μου του 2011, με σκοπό να σας «παρασύρω» να χαμογελάσετε και να ξεχαστείτε έστω για τρία λεπτά» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά στα social media του, ο Θάνος Καλλίρης, θέλοντας να μοιραστεί με τον κόσμο, το αισιόδοξο τραγούδι του, με τίτλο «Δεν πειράζει», που σκάρωσε εν καιρώ εγκλεισμού.

Το τραγούδι του Θάνου Καλλίρη που όλοι λέμε λάθος

Με τη δουλειά των καλλιτεχνών να έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό, όπως και πολλά άλλα επαγγέλματα, ο δημοφιλής τραγουδιστής, μη χάνοντας την αισιοδοξία του, διασκευάζοντας ένα παλιό του τραγούδι, θέλησε να συμπεριλάβει σε αυτό, τα συναισθήματά του για την καραντίνα, τις επιπτώσεις της, αλλά και να μοιραστεί την ελπίδα του για την επόμενη μέρα.

«Μα…. Δεν Πειράζει» είναι το μουσικό μήνυμα του Θάνου Καλλίρη, που σε μουσική και στίχους δικού του μαζί με τον Στέφανο Παπαγιάννη, αλλά και υπογράφοντας ο ίδιος την ενορχήστρωση, την παραγωγή, τη σκηνοθεσία, το μοντάζ, και γενικώς τα πάντα όλα, σε καιρό εγκλεισμού, όπως διευκρινίζει στο κείμενο του, μας μεταφέρει μία αισιόδοξη μουσική νότα!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top