Βαρύ πένθος για τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Τσόλκα

Δεν μπόρεσε να την αποχαιρετήσει από κοντά λόγω του κορωνοϊού

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Τσόλκα, όχι μόνο γιατί εν μέσω καραντίνας βρίσκεται στις ΗΠΑ με χιλιάδες κρούσματα και νεκρούς, αλλά «έχασε» τη πολυαγαπημένη της μητέρα, Μαρία.

Η δημοσιογράφος πριν από περίπου δύο χρόνια έφυγε από την Ελλάδα με τον σύζυγο της Γιάννη και τα παιδιά τους για να κάνουν μια νέα αρχή στην Αμερική.

Αλεξάνδρα Τσόλκα: Μιλά για τη ζωή της στις ΗΠΑ

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα με τη Ζήνα Κουτσελίνη το 2012 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Από το σπίτι της στη Βοστώνη, έκανε γνωστή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τη θλιβερή είδηση του θανάτου της μητέρας της, με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

Μάλιστα λόγω των περιορισμών που έχει φέρει η πανδημία του κορωνοϊού και της απόστασης που τη χωρίζει από την Ελλάδα, δε μπόρεσε να αποχαιρετήσει τη μητέρα της από κοντά.

ΠΟΙΑ και ΓΙΑΤΙ ζήτησε συγγνώμη ΔΗΜΟΣΙΑ στην Σκορδά – Τι απάντησε η Φαίη

«Κανείς ποτέ δε θα καταλάβει πως είναι να λατρεύεις και να μη μπορείς να φιλήσεις χείλη για τελευταία φορά, να μη χαϊδέψεις, να μη αγγίξεις, να μη μυρίσεις τα μαλλιά... κανείς ποτέ... ούτε τα λουλούδια δεν επιτρέπονται, τα μικρά γαρυφαλάκια που της αρέσαν, τα ροζ τριαντάφυλλα, τα γιασεμιά... και εγώ έναν ωκεανό από τα χείλη της μακριά...» έγραψε η Αλεξάνδρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top