Καλομοίρα-Στεφανία Λυμπερακάκη: Το ντουέτο τους με... άρωμα Eurovision!

Τραγούδησαν το «Shady Lady» της Ani Lorak

Μπορεί η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη να μη μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision που ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού, ωστόσο δεν κρύβει την αγάπη της για τον θεσμό.

Στεφανία Λυμπερακάκη: Τραγούδησε ζωντανά το «Supergirl» της Eurovision

Έτσι η νεαρή τραγουδίστρια ένωσε τις δυνάμεις της με την Καλομοίρα που πήγε στον διαγωνισμό τραγουδιού του 2008 κατακτώντας την τρίτη θέση, κι ερμήνευσαν το θρυλικό «Shady Lady» της Ani Lorak που έχει συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος

Ο γνωστός συνθέτης της έφερε… κοντά μέσω Instagram, με τις δύο τραγουδίστριες να κλέβουν τις εντυπώσεις και να στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε όλους τους Έλληνες για την περίοδο που διανύουμε.

Όπως έγραψε η Στεφανία: «Τα Q sessions του Δημήτρη Κοντόπουλου είναι η αιτία που γνώρισα “από κοντά” την Καλομοίρα και τραγουδήσαμε μαζί το υπέροχο τραγούδι από την Eurovision το “Shady Lady”. Μένουμε όλοι σπίτι, η Καλομοίρα στην Washington, ο Δημήτρης στην Αθήνα κι εγώ στην Ουτρέχτη αλλά η μουσική μας ενώνει. Σας αγαπώ όλους».

Στεφανία Λυμπερακάκη: «Να είναι η Ελλάδα υπερήφανη όπως με τον Τσιτσιπά!»

Κατά τη διάρκεια του βίντεο η Καλομοίρα δήλωσε: «Γεια σε όλους! Ξέρω πως τα πράγματα είναι λίγο περίεργα αλλά είμαστε σπίτι, παραμένουμε θετικοί και από εδώ σας στέλνω όλη μου την αγάπη. Όλα θα πάνε καλά! Χαίρομαι που θα σας τραγουδήσουμε γιατί πιστεύω ότι με τη μουσική θεραπεύονται όλα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top