Στεφανία Λυμπερακάκη: «Να είναι η Ελλάδα υπερήφανη όπως με τον Τσιτσιπά!»

Πώς αντέδρασε στο μήνυμα της Καλομοίρας;

Το περασμένο σαββατοκύριακο παρουσιάστηκε το «Supergirl», το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision με τη Στεφανία Λυμπερακάκη να το ερμηνεύει.

Η 17χρονη εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και τη «Φωλιά των Κου Κου» για τις ελληνικές συμμετοχές στον διαγωνισμό που της έκαναν εντύπωση.

«Νομίζω ήμουν 8 χρονών όταν είδα πρώτη φορά Eurovision, νομίζω ήταν ο Σάκης Ρουβάς με το "Shake it”» είπε και συμπλήρωσε: «Θυμάμαι την Έλενα Παπαρίζου με τη λύρα».

Η Βαθμολογία Των «Κου Κου» Στην Ελληνική Συμμετοχή Της Eurovision

«Hi sweetie. Just want to wish you the best luck with Eurovision, you’ll be awesome» (Γεια σου γλυκιά μου. Ήθελα να σου πω καλή επιτυχία, θα είσαι υπέροχη) ήταν το μήνυμα που της έστειλε Καλομοίρα και την έκανε να χαρεί πολύ.

Τι θα φορέσει στον ημιτελικό και γιατί δε θα βάλει κάτι πριγκιπικό στη σκηνή; «Ξέρω ότι θα χορέψω και θα έχω πολλή ενέργεια» ήταν το μόνο που μπορούσε να πει, λέγοντας ότι έχει ήδη ξεκινήσει πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό.

Στεφανία Λυμπερακάκη: Ακούστε το SUPERG!RL που θα πάει στη Eurovision

«Η Ελλάδα είναι περήφανη για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ελπίζω να είναι λίγο και για μένα» δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια, που πρόσφατα συνάντησε τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα στην Ολλανδία.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top