Νέες δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για τους διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές

«Για τον Αλέξη Γεωργούλη είχα μια μικρή στεναχώρια…»

Είναι γνωστό πως όταν η Βάνα Μπάρμπα έχει μια άποψη την υποστηρίζει σθεναρά. Για αυτό και δε μάζεψε όσα είπε πριν από λίγες ημέρες στην Τατιάνα Στεφανίδου για τους διπλοθεσίτες βουλευτές, εννοώντας τον Αλέξη Γεωργούλη που εκτός της Ευρωβουλής, ήταν και στην κριτική επιτροπή του YFSF.

Το πρωί της Τετάρτης η γνωστή ηθοποιός επανέλαβε τα λεγόμενά της στο «Πρωινό»: «Καταρχάς είμαι εναντίον της διπλοθεσίας. Δεν μπορεί άνθρωποι που είναι ευρωβουλευτές ή βουλευτές να πηγαίνουν να κάνουν και άλλες δουλειές. Αφήστε και τους άνεργους ηθοποιούς να δουλέψουν, κάποια νέα παιδιά. Αυτοί οι άνθρωποι να δώσουν μάχη για μας. Γιατί τους ψήφισαν; Πιστεύεις ότι εγώ έχω κάποιο όφελος; Αρνούμαι να πάρω οποιοδήποτε επίδομα, δεν με ενδιαφέρει να έχω πληρωμή. Πρέπει να δώσουν ένα μέρος του μισθού τους» είπε.

Η απάντηση Γεωργούλη στο σχόλιο της Μπάρμπα για διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές

«Ο Νίκος Ορφανός είναι συνάδελφός μας και έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Ο Κλέων Γρηγοριάδης είναι επίσης σοβαρός. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποιον. Για τον Αλέξη Γεωργούλη είχα μια μικρή στεναχώρια γιατί δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να είσαι στην Ευρωβουλή και να πηγαίνεις να παίζεις σε ένα show. Άφησε τη θέση αυτή να την πάρει κάποιος άλλος, κάποιο παιδί που μπορεί να μην έχει να φάει. Αφού πληρώνεσαι από την Ευρωβουλή. Αυτή ήταν η δική μου θέση» συμπλήρωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top