Έλλη Κοκκίνου: Έχεις δει το σπίτι της; Θα μείνεις «κάγκελο»!

Δες φωτογραφίες

Τα περιοριστικά μέτρα απομόνωσης συνεχίζονται και όπως όλοι μας, έτσι και η Έλλη Κοκκίνου, μένει σπίτι. Τι σπίτι όμως!

Η τραγουδίστρια μένει σε μία πολυτελή κατοικία στα Νότια Προάστια, την οποία έχει διακοσμήσει πολύ προσεκτικά θέλοντας να είναι εξίσου όμορφη και λειτουργική!

Έλλη Κοκκίνου: Είχε καταλάβει ή όχι τη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα;

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια ποστάρει στα social media πλάνα από τον χώρο της, ενώ τώρα, εν μέσω καραντίνας, σε μια προσπάθεια να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον γιο της μετέτρεψε την τραπεζαρία του σπιτιού τους σε τραπέζι του πινγκ πονγκ και για φιλέ τοποθέτησε… εννέα ρολά χαρτιού υγείας!

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το σπίτι της Έλλης Κοκκίνου είναι φωτεινό, με ξύλινο δάπεδο και με μεγάλη τζαμαρία στο σαλόνι.

 

Έχει λευκούς τοίχους, στους οποίους η τραγουδίστρια έχει τοποθετήσει μερικούς καλαίσθητους πίνακες, ενώ ένας μεγάλος και άνετος γκρι καναπές με πολλά μαξιλάρια δεσπόζει στο σαλόνι κάνοντάς το πολύ cozy!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Για άλλη μια χρονιά το σπιτι μας γέμισε με φίλους που μετράμε 22 χρόνια φιλίας,με φίλους νέους,με φίλους αγαπημένους,παιδιά μικρα και μεγάλα,με γέλια,φωνές,μυρωδιές,γεύσεις,παιχνίδια! Νοιωθω πολύ τυχερή που κάθε χρόνο μαζευόμαστε όλοι μαζί και γιορτάζουμε τη νέα χρονιά! Και του χρόνου λοιπόν και καλή μας χρονιά!!!🎄🎄🎅🏼🎅🏼🙏🏼🙏🏼❤️❤️ #dinner #newyear2020 #friends #family

A post shared by Elli Kokkinou (@ellikokkinou) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top