Σταματά το τραγούδι η Ελένη Χατζίδου;

Το μήνυμα της τραγουδίστριας στο Instagram

Εντύπωση προκάλεσε στους followers της μία ανάρτηση που έκανε το απόγευμα της Τετάρτης η Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου: Πήρε εξιτήριο η κόρη της από το νοσοκομείο!


Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε ένα post στα InstaStories ανακοινώνοντας πως σταματά το τραγούδι και θα αφιερωθεί στην άλλη μεγάλη της αγάπη τη διδασκαλία.

«Με μεγάλη μου λύπη, θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι για μένα το κεφάλαιο «τραγούδι» τελειώνει κάπου εδώ… Ήταν 2002 θυμάμαι, σπούδαζα στο ΑΠΘ και παράλληλα κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Το 2013 σας συστήθηκα με το «Χειρότερα» και το όνειρο αυτό τελειώνει με το «Αχαριστία». Ένα μεγάλο ευχαριστών στην εταιρεία μου την Spicy Music. Σας ευχαριστώ πολύ που με έχετε αγκαλιάσει τόσο πολύ ως τώρα! Ήρθε η ώρα να αφιερωθώ στην άλλη μου μεγάλη αγάπη, τη διδασκαλία! Θα τα λέμε από εδώ, δεν χανόμαστε! Και μη ξεχνάτε: «Όλο και κάποιος θα βρεθεί να με παρήγορησει»», έγραψε η Ελένη Χατζίδου.

Οι θαυμαστές της παραξενεύτηκαν και άρχισαν να τη ρωτούν τι την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση. Έπειτα από αρκετή ώρα η Ελένη Χατζίδου είπε πως τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύουν, αφού ήθελε να ελαφρύνει το κλίμα των ημερών κάνοντας ένα πρωταπριλιάτικο αστείο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top