Συγκινήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου: «Η μαμά μου είναι μόνη της!»

Όσα είπε για τη μητέρα της που βρίσκεται σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη

Το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε πως εν μέσω καραντίνας της λείπει πάρα πολύ η μητέρα της.

Απίστευτη ατάκα της Ελένης Μενεγάκη: «Μου λείπει πάρα πολύ η μαμά μου!»

Βλέποντας το απόσπασμα αυτό, φανερά συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε στον «αέρα» των «Κου Κου» ότι δεν μπορεί κι αυτή να δει τη μητέρα της που βρίσκεται μόνη της στη Θεσσαλονίκη.

Κατερίνα Καραβάτου: Αυτός είναι ο λόγος που φοράει γάντια στην εκπομπή

«Η κατάθεση ψυχής θα πω που έκανε η Ελένη. Ελένη δεν είσαι μόνη σε αυτό, όλοι το ίδιο αισθανόμαστε που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να δούμε τη μαμά μας ή εσείς που έχετε μαμά και μπαμπά. Έχεις συνηθίσει έναν άνθρωπο να τον βλέπεις, έχεις συνηθίσει να είναι δίπλα σου και ξαφνικά δεν μπορείς με οποιοδήποτε τρόπο να επικοινωνήσεις, δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος που είναι σε καραντίνα. Η μαμά της Ελένης έχει και τον σύζυγό της, εμένα η μαμά μου είναι μόνη και έχει εμάς και δε μπορεί να μας δει και δε μπορούμε να επικοινωνήσουμε όπως θα θέλαμε. Μιλάμε στο τηλέφωνο αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα αν δεν τον δεις τον άλλον. Μιλάει και με τα παιδάκια για παράδειγμα και ακούω την αγωνία της φωνής να της πει μια κουβέντα αν έχει όρεξη ο Αρίωνας, να της μιλήσει λίγο η Αέλια. Για τα παιδιά δεν είναι το ίδιο πράγμα, δεν το κάνουν με την ίδια ευκολία. Ας ελπίσουμε αυτό θα τελειώσει σύντομα και θα είμαστε όλοι πάλι μαζί», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top