Hanks και Wilson επέστρεψαν στο Los Angeles - Το νέο post του ηθοποιού

Είναι υγιείς και ευτυχισμένοι

Θετικοί στον κορωνοϊό ο Tom Hanks και η Rita Wilson

Τον δρόμο της επιστροφής για το Los Angeles πήραν ο Tom Hanks και η Rita Wilson μετά την εισαγωγή σε νοσοκομείο της Αυστραλίας, αφού διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, αλλά και την παραμονή τους στο σπίτι που έχουν στη μακρινή Ήπειρο.

Κορωνοϊός -Tom Hanks: Το νέο post μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο


Από την πρώτη στιγμή που ο διάσημος ηθοποιός πληροφορήθηκε ότι νοσεί από τον Covid -19 το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ενώ συχνά πυκνά τους ενημέρωνε και για την πορεία της υγείας τόσο της δικής του όσο και της συζύγου του.

«Δεν είναι τέλεια αλλά είναι οκ»:Η αδερφή του Hanks μιλά για την υγεία του


Έτσι λοιπόν και αυτή τη φορά με ένα μήνυμα στο twitter ενημέρωσε τους θαμαστές του ότι μαζί με την αγαπημένη του Rita είναι στο σπίτι τους στο Los Angeles.

Tom Hanks - Rita Wilson: Πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο

 «Γεια σας, φίλοι μου! Είμαστε σπίτι πλέον και, όπως και η υπόλοιπη Αμερική, θα απομονωθούμε και θα λάβουμε υπόψη την κοινωνική απόσταση από τους άλλους. Πολλά πολλά ευχαριστώ σε όλους στην Αυστραλία, που μας φρόντισαν. Η φροντίδα τους και η καθοδήγησή τους έκαναν δυνατή την επιστροφή μας στις ΗΠΑ. Και πολλά ευχαριστώ σε όλους εσάς, που μας στείλατε τις καλύτερες ευχές σας. Εγώ και η Rita το εκτιμούμε. Xanx» έγραψε χαρακτηριστικά ο Tom Hanks.

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top