«Δεν είναι τέλεια αλλά είναι οκ»:Η αδερφή του Hanks μιλά για την υγεία του

Ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του είναι θετικοί στον κορωνοϊό

Θετικοί στον κορωνοϊό ο Tom Hanks και η Rita Wilson

Από την πρώτη στιγμή που ο Tom Hanks και η Rita Wilson διαγνώστηκαν με τον κορωνοϊό θέλησαν να μοιραστούν τα νέα με τους θαυμαστές τους θέλοντας παράλληλα να στείλουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Το νέο post του Tom Hanks: «Είμαστε σε καραντίνα στη Μελβούρνη»

Ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του νοσηλεύτηκαν για πέντε ημέρες στο νοσοκομείο του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και τώρα βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Tom Hanks - Rita Wilson: Πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η αδερφή του Tom Hanks, Sandra, μιλώντας στην εφημερίδα MailOnline ανέφερε ότι ο αδερφός της δεν είναι τέλεια, αλλά είναι καλά.
«Έχω επικοινωνήσει με τον αδερφό μου. Δεν είναι τέλεια, αλλά είναι καλά. Αν είμαι σε σοκ; Όχι, είναι ηθοποιός, δεν είναι Θεός, η περίθαλψη στην Αυστραλία είναι καλή», είπε η Sandra Hanks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Hanks (@seysands) on


Στη συνέχεια, η Sandra Hanks, η οποία ζει μόνιμα στη Βενετία μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί εκεί εξαιτίας του κορωνοϊού.
«Είμαστε εντάξει εδώ ... η διαμονή στο σπίτι είναι ωραία και αυτή η κοινότητα είναι θαυμάσια. Είμαι τυχερή που βρίσκομαι εδώ, το πνεύμα των ανθρώπων είναι εκπληκτικό. Ωστόσο, στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top