Κατερίνα Παπουτσάκη: Θηλάζει τον γιο της και στέλνει το δικό της μήνυμα!

Είναι στο σπίτι με την οικογένειά της λόγω κορωνοϊού

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μένει σπίτι μαζί με την οικογένειά της και απολαμβάνει τον ποιοτικό χρόνο που έχει κερδίσει τόσο με τον σύζυγό της, όσο και με τα δυο αγόρια της. 

Παπουτσάκη: Δείτε τον άντρα της να μαγειρεύει στην κουζίνα του σπιτιού τους

Η γνωστή ηθοποιός στέλνει το δικό της μήνυμα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για τις κρίσιμες μέρες αυτές που ζούμε, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Μένουμε σπίτι. Χρειάζεται να είμαστε δυνατοί, ενωμένοι, υπεύθυνοι, ψύχραιμοι και αισιόδοξοι αλλά όχι ελαφρόμυαλοι. Όλοι μας έχουμε κάτι να μάθουμε μέσα από αυτήν την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση. Είναι βέβαιο ότι μια γείωση τη χρειαζόμασταν. Ας το δούμε σαν μια ευκαιρία αυτοβελτίωσης και ενδοσκόπησης. Ας το πάμε μέρα τη μέρα. Ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προστατεύοντας και εμάς και τα παιδιά μας και τους ανθρώπους που μας χρειάζονται. Χωρίς πανικό. Με θάρρος και ΑΓΑΠΗ», έγραψε, δημοσιεύοντας ένα τρυφερό στιγμιότυπο, όπου θηλάζει τον γιο της, Κίμωνα.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔸🔸Μένουμε σπίτι.🔸🔸 Χρειάζεται να είμαστε δυνατοί, ενωμένοι, υπεύθυνοι,ψύχραιμοι και αισιόδοξοι αλλά όχι ελαφρομυαλοι.. Όλοι μας έχουμε κάτι να μάθουμε μέσα από αυτήν την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση. Είναι βέβαιο ότι μια γείωση τη χρειαζόμασταν.. Ας το δούμε σαν μια ευκαιρία αυτόβελτίωσης και ενδοσκοπισης.. Ας το πάμε μέρα τη μέρα. Ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προστατευοντας και εμας και τα παιδιά μας και τους ανθρωπους που μας χρειάζονται. Χωρίς πανικό. Με θάρρος και ΑΓΑΠΗ.🙏 #μένουμε_σπίτι #μαζιθατακαταφέρουμε #staystrong #stayhome #staysafe #breastfeedingmybaby #littlepikou

A post shared by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top