Θετικός στον κορωνοϊό ο Αλέξης Παπαχελάς

Διαβάστε το κείμενό του

Ένας ακόμη συνάνθρωπος που προσβλήθηκε από τον νέο κορωνοϊό είναι ο Αλέξης Παπαχελάς, διευθυντής της «Καθημερινής».

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στη στήλη του στην εφημερίδα και όπως εξηγεί στο κείμενό του, έμαθε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό τη Δευτέρα, ενώ περνάει «βαριά» την ασθένεια αφού «μέχρι στιγμής είναι μία δυσάρεστη εμπειρία, κάτι σαν κακή γρίπη». 

Αξίζει να αναφέρουμε ωστόσο, πως πριν από μερικές ημέρες η «Καθημερινή» είχε ανακοινώσει ότι ένας εργαζόμενος στο site  είχε προσβληθεί από τον ιό, οπότε πιθανότατα ο ιός να μεταδόθηκε και στον Αλέξη Παπαχελά εάν βρέθηκαν στον ίδιο χώρο.

Απόσπασμα από το κείμενο του Αλέξη Παπαχελά στην εφημερίδα:

«Την περασμένη Δευτέρα το πρωί έμαθα ότι είχα και εγώ προσβληθεί από το κορωνοϊό. Όπως πάρα πολλοί άνθρωποι γύρω μας. Αυτή τη συλλογική αβεβαιότητα που ένιωθα να κυριαρχεί την ένιωθα στο πετσί μου. Μέχρι στιγμής είναι μία δυσάρεστη εμπειρία, κάτι σαν κακή γρίπη. Θέλει όμως προσοχή. Γιατί μαθαίνουμε συνέχεια για περιπτώσεις ανθρώπων που του πήραν αψήφιστα και βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Κατά τα άλλα η ώρα περνάει με παζλ, βιβλία για τη δουλειά της εφημερίδας. Λυπάμαι που δεν μπορώ να βρεθώ κοντά στους γονείς μου τέτοιες ώρες και ξέρω πόσο τους αγχώνουν τέτοια νέα. Σκέφτομαι πολύ αυτήν τη γενιά και πρέπει να την προφυλάξουμε. Ξέρω, είναι «αγύριστα κεφάλια» και θέλουν να βγαίνουν έξω να κάνουν τα δικά τους πράγματα, θεωρούν ότι είναι ανίκητοι, γιατί όντων πέρασαν πολλά. Όχι τώρα όμως. Ανακαλύπτουμε συνήθειες που είχαμε ξεχάσει, φιλίες που μετράνε όσο τίποτε άλλο μέσα σε αυτόν τον πανικό. Θυμόμαστε πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε, αλλά και πώς μπορούν να έλθουν τα πάνω κάτω μέσα σε μια ώρα στη ζωή μας. Δεν είναι πόλεμος, αλλά σίγουρα θυμίζει πόλεμο. Αυτές τις ώρες αντλούμε δύναμη από ανθρώπους που αναδεικνύουμε σαν υποδείγματα εδώ και χρόνια, από αυτήν την εφημερίδα, όπου οι εργαζόμενοί της συνεχίζουν να πετυχαίνουν τον άθλο της καθημερινής έκδοσης. Αυτοδημιούργητους άριστους, σαν τον κ Τσιόδρα, οι οποίοι μας γεμίζουν σιγουριά. Λίγα και σταράτα λόγια, στέρεα λόγια». 


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top