Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς προστατεύει τους γονείς της από τον κορωνοϊό - Έξυπνο!

Η παρουσιάστρια είναι έξαλλη με ορισμένους υπερήλικες

Ραγδαία είναι η εξάπλωση του κορωνοϊού τόσο στις ξένες χώρες όσο και στην Ελλάδα. Οι ελληνικές Αρχές αναγκάστηκαν να λάβουν δραστικά μέτρα για τον περιορισμό του ιού και εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορεί η καμπάνια του Υπουργείου Υγείας, «Μένουμε Σπίτι», η οποία μάς προτρέπει όλους να υπακούσουμε και να αυτοπεριοριστούμε στην οικία μας.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Μερικές αγκαλιές επιτρέπονται»

Όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες celebrities, έτσι και η Σίσσυ Χρηστίδου, υπακούει στην έκκληση της κυβέρνησης και μένει στο σπίτι της μαζί με τους δύο γιους της, βγαίνοντας έξω μόνο για τα πολύ απαραίτητα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει στα Instastories της έχει παρατηρήσει ότι πολλοί είναι οι άνθρωποι τρίτης ηλικίας οι οποίοι δεν προσέχουν καθόλου τους εαυτούς τους και όπως είναι γνωστό – ο ιός αυτός, όπως και άλλοι- είναι πολύ πιο επικίνδυνοι για εκείνους παρά για τους νέους ανθρώπους λόγω του πιο αδύναμου από τα γηρατειά ανοσοποιητικού τους.

Έξαλλη η παρουσιάστρια τονίζει ότι οι νέοι πρέπει να κάνουν αιφνιδιαστικούς ελέγχους στους γονείς τους ώστε να μην κάνουν απερισκεψίες και να τους προστατεύσουν από τον Covid- 19.Toνίζει μάλιστα, ότι τους δικούς της γονείς τους ελέγχει κάνοντάς τους βιντεοκλήσεις σε ανύποπτο χρόνο!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top