Κάτια Ταραμπάνκο-Γιώργος Λάγιος: Μόλις χώρισαν μετά από 3 μήνες σχέσης!

Η απόφαση του χωρισμού ήταν κοινή

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Λάγιος χώρισαν μετά από 3 μήνες σχέσης! 

Η απόφαση του χωρισμού ήταν κοινή και έγινε πριν μερικές ημέρες, αφού η Κάτια έφυγε στο Λονδίνο με σκοπό να κυνηγήσει μια καριέρα στο modeling. 

Στα παρασκήνια της κοινής φωτογράφισης των δύο νικητριών του GNTM!

Οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις και δεν αποκλείεται στο μέλλον, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να είναι και πάλι μαζί.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσαν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show», το ζευγάρι παραδέχθηκε πως γνωρίζει ότι αυτό που ζουν έχει ημερομηνία λήξης, καθώς τόσο ο ένας όσο και ο άλλος δεν τα πάνε καλά με τις σχέσεις από απόσταση.

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφυγε για Λονδίνο - Τι θα γίνει με τον σύντροφό της;

Η Μαρία Αντωνά από την εκπομπή Happy Day μίλησε με τον ίδιο τον Γιώργο Λάγιο:

«Τελικά χώρισαν πριν από μερικές μέρες. Μου το διαβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιώργος Λάγιος, τον οποίο συνάντησα πριν από λίγες μέρες. Μου είπε ότι δεν είναι πλέον μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο. Έχουν χωρίσει πολύ φιλικά. Ήταν σχεδόν τρεις μήνες μαζί, αλλά από ό,τι φαίνεται, αυτή η σχέση κάπου εδώ τελείωσε. Βέβαια, ο Γιώργος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανά είναι μαζί, γιατί δεν έχουν χωρίσει άσχημα. Χώρισαν γιατί πιστεύουν πως οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Η Κάτια παίρνοντας την απόφαση να πάει στο Λονδίνο έφερε μια περίεργη μεταξύ τους συζήτηση…».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top