Τελικά πόσων ετών είναι η Ισαβέλλα Βλασιάδου; - Τι λέει η ίδια!

«Αποσύρθηκα από την τηλεόραση λόγω… οικογένειας»

Ήταν μία από τις πιο γνωστές κωμικές ηθοποιούς τη δεκαετία του ’90, αφού συμμετείχε στη σειρά «Οι Αυθαίρετοι», ενώ ήταν συμπαρουσιάστρια του Βλάσση Μπονάτσου στο σόου «Άλλα Κόλπα» του Mega.

Ο λόγος για την Ισαβέλλα Βλασιάδου που συνάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Φωλιά των Κου Κου».

«Αποσύρθηκα λόγω της οικογένειας, αλλά μετά συνέβησαν κάποιες… γκαντεμιές. Όποτε πήγαινε να γίνει κάτι… Π.χ. οι "Βασιλιάδες" ήταν τόσο μεγάλη επιτυχία και κόπηκε επειδή δεν υπήρχαν χρήματα. Ήταν να κάνω ένα πάρα πολύ ωραίο σίριαλ με τον Χάρη Ρώμα που θα έκανα τη γυναίκα του και πέσαμε πάνω στην περίοδο με τις άδειες των καναλιών» είπε η ηθοποιός.

«Ήταν πολύ απότομη και ξαφνική η απομάκρυνσή μου από το "Τι ψυχή θα παραδώσεις". Κι εγώ το έμαθα από άλλους. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Αλέξανδρο Ρήγα από τότε. Δεν κρατάω σε κανέναν τίποτα» είπε.

«Συνέχεια με φωνάζουν στον δρόμο τι Μπονάτσα, τι Ντολόρες...» δήλωσε για το γεγονός ότι ο κόσμος θυμάται ακόμα τους «Αυθαίρετους».

«Ο Παναγιώτης έβλεπε το "Ραντεβού στα τυφλά" κι έλεγε "Αυτή είναι εξυπνούλα, μου αρέσει"» είπε για τον σύζυγό της. «Όταν παντρεύτηκα είχε γίνει live μετάδοση στον Alpha. Eίχα κρατήσει κρυφό τον γάμο αλλά με το που έφτασα είδα διάφορες κάμερες» εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Δείτε πώς είναι στα 58 της η Ισαβέλλα Βλασιάδου

Όσον αφορά την πολυσυζητημένη ηλικία της; «Ξέρω ότι γράφουν λάθος την ηλικία μου. Τι να κάνω; Να πάρω και να πω να τη διορθώσουν; Με βλέπεις για 60;» απάντησε με χιούμορ.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top