Κηδεία Κώστα Βουτσά: Ράγισε καρδιές ο επικήδειος της κόρης του, Νικολέττας

«Τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο και χαρούμενο»

Ράγισαν καρδιές ο επικήδειος λόγος της κόρης του Κώστα Βουτσά, Νικολέττας, η οποία αποχαιρέτησε για πάντα τον αγαπημένο της πατέρα.

Ράκος η Σάντρα Βουτσά: «Τεράστια απώλεια. Υπάρχουν λόγια να πεις γι’ αυτό»;

«Θα ήθελα να σας πω ότι πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που αποφάσισε να φύγει, είναι ότι κάποιος από πάνω του σφύριξε ότι έρχεται ανάσταση νεκρών πολύ σύντομα. Ο μπαμπάς μας έφυγε μετά από μία οικογενειακή γιορτή. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, δυο ώρες, του τραγουδούσαμε, γελούσαμε, του δείχναμε βιντεάκια... Και μετά τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο και χαρούμενο.», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Θεοδώρα και Νικολέττα Βουτσά πήγαν να προσκυνήσουν τη σορό του πατέρα τους

Νικολέττα Βουτσά/ φωτογραφία NDP

«Σήμερα γιορτάζω τον άνθρωπο που ενσάρκωσε τη ζωή. Αν η ζωή ήταν άνθρωπος θα σηκωνόταν κάθε μέρα με το ίδιο κέφι, ενθουσιασμό, χαρά όπως ο μπαμπάς. Ήταν πιστός στον εαυτό του, συμφιλιωμένος με τον εαυτό του. Εξελισσόταν, ανανεωνόταν κι είχε πιάσει το νόημα της ζωής. Σήμερα γιορτάζουμε αυτόν τον πνευματικό άνθρωπο που με την παρουσία του και τη στάση του θεράπευε. Ας αντλήσουμε δύναμη από το πνεύμα του που είναι εδώ.Κώστα Βουτσά, ηθοποιέ, είσαι σπουδαίος και σ' αγαπάμε. Μπαμπά μου. Είσαι ο μπαμπάς μου. Σ’ αγαπώ», συμπλήρωσε με «σπασμένη» φωνή.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top