Σε λαϊκό προσκύνημα από αύριο η σορός του Κώστα Βουτσά-Όλες οι λεπτομέρειες

Την Παρασκευή η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού

Πανελλήνια συγκίνηση προκαλεί ο θάνατος του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού Κώστα Βουτσά που μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του ΑΤΤΙΚΟΝ, «έσβησε» τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Δήμος Αθηναίων: Τάφος στο Α' νεκροταφείο τιμής ένεκεν στον Κώστα Βουτσά

Ο αγαπημένος μας πρωταγωνιστής υπηρέτησε την τέχνη του για περισσότερα από 60 χρόνια. Πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 100 ταινίες που αγαπήθηκαν από πολλές γενιές, έζησε και δούλεψε με πάθος μέχρι και τις τελευταίες ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του zinapost.gr και της Ρούλας Κουσκουρή, η σορός του μεγάλου καλλιτέχνη απο αύριο Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 9.30 το πρωί  θα εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, μέχρι τις 19.30 το βράδυ.

Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου θα συνεχιστεί το λαϊκό προσκυνημα μέχρι και τις 11.00 το πρωί.

Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία και στη συνέχεια η πομπή με τη σορό του ηθοποιού θα κατευθυνθεί πεζή στο Α' Νεκροταφειο όπου και θα ταφεί σε τάφο που παραχώρησε στην οικογένεια του μεγάλου ηθοποιού ο Δήμος Αθηναίων σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Έτσι αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη τον Κώστα Βουτσά

Σύσσωμη η οικογένεια του εκλιπόντος ηθοποιού επιθυμεί αντί στεφάνων να δοθούν τα χρήματα στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και στη ΜΕΡΙΜΝΑ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top