Έτσι αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη τον Κώστα Βουτσά

«Μου ‘χε πει "είμαι νέος και θα δουλεύω μέχρι την τελευταία μέρα!"»

Η Ελένη Μενεγάκη δε θα μπορούσε να ξεκινήσει διαφορετικά τη σημερινή της εκπομπή, από το αναφερθεί στη μεγάλη απώλεια του Κώστα Βουτσά και να τον αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο.

«Δυστυχώς, σήμερα το πρωί πληροφορηθήκαμε μία είδηση πολύ δυσάρεστη για όλους εμάς, για όλο τον κόσμο, ακόμα και για τα μικρά παιδάκια. Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος σε όλους μας Κώστας Βουτσάς. Έχουμε περάσει τόσο ωραίες στιγμές μαζί του, τις πολλές φορές που τον είχαμε καλεσμένο στην εκπομπή μας. Όλα αυτά τα χρόνια ένα μήνυμα μας πέρναγε πάντα ο Κώστας: γερνάει κανείς όταν γεράσει στην ψυχή. Εκείνος που είναι νέος στη ψυχή και το μυαλό, παραμένει στη ζωή του όλη νέος.

Ράκος η Αλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας δε θα ξεχαστεί»

Ο Κώστας Βουτσάς νομίζω πως έφυγε από τη ζωή χαμογελώντας μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν ξέρω πώς ήταν οι τελευταίες του στιγμές, αλλά εγώ όπως και εσείς έτσι θέλω να τον θυμάμαι, χαμογελαστό να μας λέει πάντα πως μια μέρα χωρίς γέλιο δεν είναι καλή μέρα. Μια μέρα που δεν την ζεις έντονα, είναι σαν να έχει περάσει και να έχει φύγει από τα χέρια σου.

Κώστας Βουτσάς: Οι ατάκες που έγραψαν ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο

Ο Κώστας μας έμαθε πολλά και μας έδωσε πολλά τρελά χαμόγελα. Ο Κώστας μέχρι τις τελευταίες του στιγμές ήταν πάντα στο σανίδι. Θυμάμαι πως κάποιες φορές του είχα πει αν έχει πάρει σύνταξη. Και μου είπε “τι λες Ελένη μου; Εγώ είμαι νέος και θα δουλεύω μέχρι την τελευταία μέρα”! Πολλά μηνύματα μας πέρασε μέσα από το χαμόγελο και την αισιοδοξία του ο Κώστας Βουτσάς», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top