Ο καλλιτεχνικός και δημοσιογραφικός κόσμος αποχαιρετά τον Κώστα Βουτσά

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών

Θλίψη σε όλη την Ελλάδα προκάλεσε ο θάνατος του μεγάλου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών στις 2:24 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο νοσοκομείο Αττικόν.

Κώστας Βουτσάς: Οι γυναίκες της ζωής του, οι γάμοι και τα τέσσερα παιδιά

Ο κόσμος του θεάτρου, της υποκριτικής αλλά και της τηλεόρασης είναι συγκλονισμένος. 

Φίλοι, συνάδελφοι και απλοί άνθρωποι που τον γνώριζαν, τον αγαπούσαν και τον θαύμαζαν έχουν κάνει ήδη τις πρώτες αναρτήσεις στα social media, αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο τον αειθαλή έφηβο που χάριζε γέλιο και αγάπη μέχρι τέλους.

Μάρα Ζαχαρέα

Χριστίνα Αλεξανιάν 

Καίτη Φίνου 

Γιάννης Μπέζος

Το πρωί της Τετάρτης ο Γιάννης Μπέζος μίλησε τηλεφωνικά στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη.
«Ομολογώ ότι με αιφνιδιάσατε, πριν 3 λεπτά το έμαθα από εσάς. Κατέβαινα να πάω στο γύρισμα και με ενημερώσατε εσείς. Πρέπει να πω ότι είναι σαν να έφυγε από μπροστά μας η εικόνα των νιάτων μας. Δηλαδή αυτή η φοβερή φιγούρα που σφράγισε την ελληνική κωμωδία στον κινηματογράφο... Είχαμε δουλέψει με τον Κώστα Βουτσά μαζί και στο θέατρο και στην τηλεόραση...».

Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας που πριν από 1,5 μήνα είχε φιλοξενήσει τον Κώστα Βουτσά στο πλατό της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ζέτα Δούκα 

Γιώργος Βάλαρης

Έλενα Τσαβαλιά

Σίσσυ Χρηστίδου

 

Ανδρέας Γεωργίου

Μπέτυ Μαγγίρα

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top