Τουτουνζή: «Δεν ήθελα να κάνω παιδί, ίσως επειδή έχασα τη μαμά μου στα 12»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «ΑΝΝΑλυσέ το» του StarX

Το εντυπωσιακό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ανναλυσέ το» με την Άννα Λιβαθυνού και, αφού αποκάλυψε ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, μίλησε για την «χρυσή» δεκαετία του μόντελινγκ, την απόφασή της να σταματήσει νωρίς να εργάζεται ως μοντέλο αλλά και την αγάπη της στην υποκριτική, με την οποία θέλει- όπως είπε χαρακτηριστικά- να ασχολείται πλέον αποκλειστικά.

«ΑΝΝΑλυσέ το» κάθε Τρίτη στις 21:30 στο StarX!

Με ειλικρίνεια και φανερά συγκινημένη, αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της, τα  χρόνια που πέρασε μεγαλώνοντας μόνο με την γιαγιά της, η οποία ήταν το στήριγμά της, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι στην απόφασή της να μην κάνει παιδί πιθανότατα να έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι έχασε πολύ μικρή τη μητέρα της.

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο της εκπομπής «ΑΝΝΑλυσέ το» με καλεσμένη την Ρέα Τουτουνζή

Νωρίτερα, η Ρέα Τουτουνζή, με χιουμοριστική διάθεση, εξήγησε πώς αυτό το ατίθασο και ζωηρό αγοροκόριτσο -όπως περιέγραψε τον εαυτό της- έγινε ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα της δεκαετίας του ’90, κερδίζοντας σημαντικούς τίτλους ομορφιάς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις extreme αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της, λέγοντας πως από τότε που αποφάσισε να τα κόψει κοντά είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την πρόσφατη απόφασή της να τα αφήσει φυσικά, χωρίς να τα βάφει.
Όσον αφορά στο θέμα των αισθητικών επεμβάσεων, η ίδια -όπως είπε- πέρα από Botox δεν έχει χρειαστεί μέχρι σήμερα να κάνει κάτι άλλο.

Παρ'όλα αυτά, δεν θα ήταν καθόλου αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αν ένιωθε -κάποια στιγμή- ότι αυτό θα βελτίωνε την εικόνα της και θα την έκανε να αισθανθεί καλύτερα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top