Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Δύσκολα μια γυναίκα μπορεί να με ξεκλειδώσει!»

Η εργένικη ζωή του ζεν πρεμιέ και ο «Δόκτωρ Γκλας» στο θέατρο Olvio

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του. Τηλεοπτικά έχει συνδέσει το όνομα του με τις επιτυχημένες σειρές «Βέρα στο Δεξί», «Μυστικά της Εδέμ», «Κλεμμένα Όνειρα» και πολλές ακόμη, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι ψηφίστηκε από το κοινό με 85.000 ψήφους ως ο αγαπημένος πρωταγωνιστής όλων των εποχών για τη συμμετοχή του στη σειρά τα «Μυστικά της Εδέμ»

Από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στις σειρές του Mega

Παρά την τηλεοπτική του επιτυχία, ο ηθοποιός δεν έχει αφήσει ποτέ τη μεγάλη του αγάπη που είναι το θέατρο και φέτος πρωταγωνιστεί σε δύο θεατρικές παραστάσεις στο θέατρο Olvio, «Το Σύνδρομο της Άδειας Φωλιάς» και τον «Δόκτωρ Γκλας». 

Το star.gr και ο Bαγγέλης Καράλης συνάντησαν τον αγαπημένο ηθοποιό ο οποίος μας μίλησε για τις πετυχημένες του παραστάσεις, τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην σειρά του ΑΝΤ1 «Μην Ψαρώνεις», αλλά και τον λόγο που παραμένει «αμετανόητος εργένης» αποτελώντας αγαπημένο πρωταγωνιστή του γυναικείου κοινού. 

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Αγγέλα Σιδηροπούλου πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Δόκτωρ Γκλας» στο θέατρο Olvio

Φέτος ο Παναγιώτης πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στη θεατρική παράσταση «Το Σύνδρομο της Άδειας Φωλιάς», ενώ πριν από λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα με τον «Δόκτωρ Γκλας» στο θέατρο Olvio μαζί με την Αγγέλα Σιδηροπούλου σε σκηνοθεσία του Στρατή Πανούριου. Πρόκειται για το διαχρονικό αριστούργημα του Σουηδού Γιάλμαρ Σέντερμπεργκ που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με πρωταγωνιστή έναν γιατρό που αψηφά το Νόμο του Ιπποκράτη και αποφασίζει ο ίδιος για τις ζωές των ασθενών του.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο θέατρο Olvio, διότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες θεατρικές μου συνεργασίες. Το Σύνδρομο της Άδειας Φωλιάς έχει πάρει παράταση μέχρι αρχές Μαρτίου και χαίρομαι πολύ που το αγάπησε ο κόσμος για δεύτερη χρονιά. Ξεκινάμε τον Δόκτωρ Γκλας που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πρόκειται για ένα έργο που έρχεται από την Σκανδιναβία. Με μεγάλη έκπληξη συνειδητοποίησα ότι πολλοί φίλοι και γνωστοί έχουν διαβάσει το βιβλίο και ήδη έχει ξεκινήσει μία από τις μεγαλύτερες προπωλήσεις εισιτηρίων. Ελπίζω να τους δικαιώσουμε. Ο Δόκτωρ Γκλας είναι ένας γιατρός που από τη μια πλευρά έχει μια πολύ ρομαντική οπτική αγγίζοντας όλα τα κοινωνικά θέματα. Από την άλλη πλευρά αντιμετωπίζει τη σκληρή όψη του κόσμου και γίνεται κυνικός. Είναι ένα έργο με απίστευτο πλούτο και βάθος». 

Στη σκηνή του θεάτρου Olvio

Αλλάζοντας κλίμα και μιλώντας για πολιτική ο ηθοποιός σχολιάζει την απόφαση συναδέλφων του να ακολουθήσουν την καριέρα βουλευτή: «Η πολιτική είναι κάτι που θέλει αφοσίωση, ακεραιότητα και σεβασμό. Δε νομίζω ότι μπορείς να πατάς σε δύο βάρκες ταυτόχρονα. Θεωρώ ότι πρέπει να το κάνεις ολοκληρωτικά και να αφοσιωθείς σε αυτό αποκλειστικά, εφόσον το επιλέξεις». 

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποτελεί έναν ζεν πρεμιέ, έχοντας πολλές θαυμάστριες. Παρόλα αυτά ο ίδιος παραμένει κλειστός και εσωστρεφής χαρακτήρας, όπως μας περιγράφει: «Είμαι εσωστρεφής ως άνθρωπος σε προσωπικό επίπεδο. Η δουλειά μου μπορεί και με ξεκλειδώνει. Έχω τους δικούς μου ρυθμούς και ανάγκες, που είναι πιο δύσκολο να μπορείς να συμπορευτείς με έναν άλλον άνθρωπο». 

Τέλος ο ηθοποιός μας απαντάει εάν είναι στα άμεσα σχέδια του να γίνει πατέρας: «Δεν είναι στις προτεραιότητες μου να γίνω πατέρας. Όπως έρθουν τα πράγματα», μας αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Συνέντευξη: Bαγγέλης Καράλης

Κάμερα/Μοντάζ: Λαμπρινή Μπεστεμιώτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top