Μάρθα Καραγιάννη: Μίλησε μέσα από το νοσοκομείο - Τα νεότερα της υγείας της

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη μεγάλη ηθοποιό

Η Μάρθα Καραγιάννη, όπως έγινε γνωστό χθες, τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο καλός της φίλος και γνωστός ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, μίλησε για το πρόβλημα υγείας της ηθοποιού, αποκαλύπτοντας και την τελική διάγνωση: «Η φίλη μου Μάρθα Καραγιάννη είχε πυρετό, πόνο στη δεξιά κοιλία και τάση για εμετό. Σκεφτήκαμε ότι πρέπει να μπούμε σε νοσοκομείο. Τη μεταφέραμε με τη Ντόρα Δούμα σε κλινική, κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και σε λίγες ημέρες - από την περασμένη Πέμπτη - ο πυρετός έπεσε.

Η Μάρθα Καραγιάννη με την αγαπημένη της φίλη, Ντόρα Δούμα/ NDP Photo Agency

Η διάγνωση είναι χολοκυστίτιδα, μια φλεγμονή της χοληδόχου κύστης. Αν δεν υπάρξουν πέτρες η φλεγμονή αντιμετωπίζεται με θεραπευτική αγωγή. Αν υπάρξουν πέτρες τότε χρειάζεται χειρουργείο. Οι θεράποντες ιατροί έχουν το τελευταίο λόγο. Για να μη γράφονται πράγματα αναλαμβάνω την ευθύνη και σας λέω ότι αυτή είναι η διάγνωση». 

Λίγο μετά, σε τηλεφωνική επικοινωνία μέσω της εκπομπής ακούσαμε και τη συγκάτοικο και κολλητή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, ενώ προς μεγάλη μας έκπληξη, μίλησε στο τηλέφωνο και η ίδια η Μάρθα Καραγιάννη.
 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top